Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy 10-es skálán hány pontra...

Egy 10-es skálán hány pontra értékelitek a Fidesz eddigi kormányzását?

Figyelt kérdés

2017. szept. 2. 19:49
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
67%
Egyértelműen 0, vagy minusz.
2017. szept. 2. 20:06
 2/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mindenki kap zöld kezet aki értékelhető választ ír.
2017. szept. 2. 20:18
 3/33 anonim ***** válasza:
26%
Az elmúltnyolcév hol van a 10-es listán?
2017. szept. 2. 20:18
 4/33 anonim ***** válasza:
72%
mínusz kilenc
2017. szept. 2. 20:21
 5/33 anonim ***** válasza:
74%

0

Lepusztult az egészségügy, a tömegközlekedés, a közbiztonság, az oktatás: ezekre fizetjük ki a világ legmagasabb adóit.

Közben eddig nem látott arcátlansággal lopnak, mindenhová a saját embereik teszik, és felvásárolják az országot.

Magyarország külföldi megítélése sose volt ennyire negatív.

A forint xart se ér.

A fiatalok tömegesen hagyják el az országot.

Gyakorlatilag olyan mélységig elkúrtak mindent, hogy egy új kormány legfeljebb széttárja a kezét, aztán lemond.

2017. szept. 2. 20:28
 6/33 anonim ***** válasza:
68%

nem igazán tudnék hírtelen olyan ágazatat, szektort kiemelni, ahol egyértelmű a pozitív változás..

a minimálbér emelése talán az, bár ezt is évek óta húzták.

Legyen egy 2-es, de csak azért, mert még nem léptünk ki az únióból, nem vándorolt ki mindenki, vannak páran akik tanítják a gyereket, esetleg ellátnak nagy nehezen a kórházban ill. még nem jelentettünk csődöt.

2017. szept. 2. 20:31
 7/33 anonim ***** válasza:
34%

Én mondjuk radikálisabban támogattam volna a műszaki szakokon tanulókat (magasabb ösztöndíjak, több kollégiumi hely), a köztudottan lógós humán szakokon pedig sokkal szigorúbb elvárásokat eszközöltem volna.

A közoktatásban kirúgtam volna egy csomó idióta tanárt, és egyetemhez hasonlóan ők csak gyakorlatot tarthattak volna, érdemben előadást csak az arra érdemesek, szakterületük kiválóságai, akik a fent említett gyakorlatok körülményeit, módszereit is irányítanák.

A tankönyrendszer helyett ajánlott minőségi irodalmat olvastattam volna gyerekekkel.

Az adópolitikában lehetne több a fogyasztást terhelő, és kevesebb a jövedelmet terhelő adók mértéke. Csökkentettem volna az SZJA-t. Növeltem volna a otthonteremtési megtakarítások támogatását, de csökkentettem volna az egy ingatlanra felhasználható számlák számát. (ma az nyer ezzel a legtöbbet, akinek van sok pénze, és sok rokona. de pl egy egyedülálló fiatal mérnök akinek nincs nagy családja fizethet 20 ezresével)

Egyetemisták akik dolgoznak adójóváírást adtam volna a tanuláshoz alapvető dolgokra. Tankönyvre, utazásra, sportra vagy akár magán egészségügyi szolgáltatásra is. Aki nappalisként dolgozik nyilván nem hobbiból teszi.

Bel-és külpolitikával, gazdaságpolitikával, egészségügy és nyugdíj-politikával nagyjából egyetértek.

Így egy erős 8as :).

2017. szept. 2. 20:37
 8/33 anonim ***** válasza:
46%

Azért kérdeztem az elmúltnyolcévet, mert az ember a már megtapasztaltakhoz viszonyít.

Szerintem ahhoz képest 1:2 a pontozás aránya (mszp 1 pont = fidesz 2 pont).

2017. szept. 2. 20:40
 9/33 anonim ***** válasza:
62%

A 7-es válaszoló nagyjából megírta, hogy a mi a baj a Fidesz kormánnyal, minden, amit ő jónak hisz az rossz, tehát kül és belpolitika, gazdaság és egészségügy komolyan van olyan hülye, aki szerin jó az egészségügy? :-(

Ő nyolcast adott, erre szerintem meg maximum egy kettest ér.

2017. szept. 2. 21:11
 10/33 anonim ***** válasza:
24%

Lehet, hogy nem jó egészségügyet akarok, hanem élhető társadalmat, ahol ki mint vet úgy arat. Erre nem gondoltál?

Nem akarok eltartani ingyenélőket, sajnálom. Kitűnő esélye van a társadalom jelentős részének javítani az életkörülményein mégsem teszik. Mi dolgozó, alkotó emberek meg szénné voltunk adóztatva nagyon sokáig. Már rég lenne magyar tőkés réteg, ha nem játszottuk volna ezt a jólétesdit, aminek szemmel láthatóan lószar eredménye nem lett.

2017. szept. 2. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!