Hogy értékelitek Ágoston László politikai szerepvállalását?
Nem bánom, ha egy ismert ember, akinek ráadásul még esze is van elkezd közügyekről beszélni és foglalkozni velük. Ezzel szerintem elősegíti azt, hogy a ne legyen minden tabutéma ami közügy, vagy amiről a kormány dönt. Nagyon fontos lenne kialakítani egyfajta felelősség tudatot, kritikus szemlétet a közéleti dolgokkal szemben. Ez adna egy fajta kontrollt a politikusok felett és minőségi utánpótlást.
Ágoston László szerintem egy kimondottan okos, művelt ember. Néha kicsit túltolja a jópofizást, meg az érzelmes önfényezést, de ez csak az én ízlésem. Másnak láthatóan bejön, mert sokan követik facebookon.
Több ilyen ember kellene, akit azért követnek, mert elismerik az elvei alapján, nem azért mert erzsébetulaványt küld, vagy 13. havi nyugdíjt ígér.
Ennek a témának kevés szakértője van, ha csak a szociológusok beszélhetnének emberi dolgokról hol lennénk már? Véleménye lehet, ahogy persze neked is. Nem értek egyet mindennel, amit ír, de alapvetően intelligensnek tartom. A menekülteket én nem támogatom pl. LMBTQ-s egyébként egy barátja miatt lett, aki érintett, a bevándorlás meg általánosabb a számára, szerintem a 2 dolgot nem kezeli egy szinten. Mindegy amúgy, nem tudom a kérdés arra irányult-e, hogy egyetértek-e vele, vagy hogy mi a véleményem arról, hogy egy művész szerepelget. Utóbbiról azt gondolom, fontos, hogy a művészek társadalmi kérdésekben véleményt nyilvánítsanak, de politikai oldalaktól mentesen. Ugyanakkor provokálni nem kell, szerintem néha elveti a sulykot, néha egyes dolgok (pl. a 2 soros viccei) szimpla provokációk.
Mondjuk én a személyes viselkedését tartom nagyképűnek, és tényleg az a fajta, aki kioktat arról is, amit jobban tudsz nála. Ugyanakkor amit te említesz, pont nem ide tartozik, ha ugyanis nem vagy politológus vagy szociológus, pont annyira (nem) értesz a bevándorlókhoz, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!