Az ELTE Trefort Ágoston vagy a Szent László jobb gimnázium?
A Trefort a különböző középiskolai rangsorokon előrébb szokott lenni, mint a Szent László, én mégis inkább az utóbbit ajánlanám, mert hihetetlen sok lehetőség közül tudsz választani ott. Sok tagozat, sok választható nyelv, fakultációk, külföldi utazások, diákcserék, stb.
A közösség pedig híresen az egyik legjobb az országban, eléggé összetartó a "lászlós csapat".
A László lehet, hogy erős (nem mondom, hogy a Trefort nem), de kikészítik a gyerekeket. Ezzel ellentétben, akiket én ismerek és a Trefortba járnak, mind imádják.
Szóval Tref (én is oda felvételiztem :))
Kedves Utolsó! Mire érted, hogy a Szent Lászlóban kikészítik a gyerekeket?
Egy erős középiskola, ennek ellenére nagyon jó a légkör, s az igazgató mindent megtesz a gimnáziumért. Én már negyedik éve járok ide, s egyáltalán nem érzem azt, hogy itt "kikészítenének". Szeretek ide járni. :)
Egyébként pedig a Szent László Gimnázium is az ELTE egyik gyakorlóiskolája, annak ellenére, hogy nincs benne a nevében:
[link] :)
# 5:
Ez tévedés, ugyanis az, hogy "ELTE gyakorlóhelye" (amiből van mellesleg sok) nem egyenlő azzal, hogy ELTE gyakorlóiskola, melyeknek az ELTE a fenntartója is (ami sajnos inkább hátrány bizonyos pl anyagi szemszögből, mint előny).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!