Jeffrey Spender kérdése:
Hogy értékelitek Vágó István politikai munkásságát?
Figyelt kérdés
2017. jún. 24. 14:48
1/8 anonim válasza:
Vágó István szinte teljes politikai felfogásával nem értek egyet, dacára annak hogy baloldali vagyok. DE! Azt kifejezetten becsülöm benne hogy hozott egzisztenciális áldozatot a politika érdekében. Kár hogy ezt a DK építésére tette....
2/8 anonim válasza:
Az nem nagy politikai munkásság, hogy a facebookon politikai mémeket oszt meg, és az sem, hogy két sorral kommentálja a híreket.
3/8 anonim válasza:
Nem tudom mi szüksége volt a politikai pályára elég népszerű volt előtte.
4/8 anonim válasza:
Egyik legnagyobb hibája volt a "kvízprofesszornak", hogy politika professzora is akart lenni. Csak akart, mert nem lett.
5/8 anonim válasza:
Szánalmas. Előtte is utáltam mondjuk, így nem ért nagy csalódás, de akkor is szánalmas.
7/8 anonim válasza:
Rosszul! Nem véletlen például, hogy hidat is neveztek el róla!
8/8 anonim válasza:
Szánalmasnak.
Az egyik legkomolytalanabb bohócpárt "rajongója".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!