Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egy 10-es skálán hány pontra...

Egy 10-es skálán hány pontra értékelitek a Fidesz eddigi kormányzását?

Figyelt kérdés

2017. szept. 2. 19:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
66%
10! Elállt a szavam, ritkán találkozom ilyen szintű rövidlátással mint a tied. De külön érdekes látni, hogy az egykori eszdéeszes szennyet ma a fideszesek szájakból érzem. Neked nagyon kellene pedig a jó egészségügy, mert hamarosan ott végzed, ennyi ésszel.
2017. szept. 2. 21:40
 12/33 anonim ***** válasza:
45%

Negatívumok:

- borzasztó egészségügy, pocsék általános oktatás, gyatra életszínvonal, kilátástalanság, szégyenérzet magyarnak lenni, gusztustalan gyűlöletpropaganda, mértéktelen lopás a szemünk láttára és még csak a látszatra sem adnak, fideszes haverok és családtagok ülnek minden fontos pozícióban és mint a gázszerelő fél év alatt keresett 30 milliárdot azok is szétlopnak minket, a magyar-roma együttélés még jobban romlik, a magyarok széthúzása még inkább kiéleződött, romák számára paradicsommá vált Magyarország gyerekszülés szempontjából de többségük bűnözőként végzi

Pozitívumok:

- közmunkaprogram többé-kevésbé, a szocik pl. alanyi jogon adtak volna pénzt a romáknak, itt legalább kicsit söprögetnek érte (bár falun ezt is kihasználják és munka nélkül veszik fel a pénzt)

- migránsválság jó kezelése (bár itt sok jobbikos javaslatot átvettek)

- enyhe szigorítások a büntetőtörvénykönyvön

Több nem jut eszembe, szerintem szar az élet Magyarországon, most is külföldről írok pedig sosem akartam otthagyni az otthonomat, fidesz 7 év alatt csak rontott a helyzeten

2017. szept. 2. 21:41
 13/33 anonim ***** válasza:
35%
Pontszám lemaradt. Sokáig szimpatizáltam a fidesszel de már elvből nem tudnék többet rájuk szavazni, van gerincem és meggyűlöltem őket így 0 pontot adnék de ha objektívan nézzük akkor nem ment csődbe (hála a sok uniós támogatásnak de továbbra is állítsuk meg brüsszelt mantrázzák az ostobák) az ország és a sok hazugságuk és szépen hangzik szóval azért 3 pont reális.
2017. szept. 2. 21:46
 14/33 anonim ***** válasza:
22%

"10! Elállt a szavam, ritkán találkozom ilyen szintű rövidlátással mint a tied. De külön érdekes látni, hogy az egykori eszdéeszes szennyet ma a fideszesek szájakból érzem. Neked nagyon kellene pedig a jó egészségügy, mert hamarosan ott végzed, ennyi ésszel.

"

azzal a különbséggel komám, hogy mi az ígért gazdasági számokat adócsökkentés mellett hoztuk :) ja és még az EÜ-t se kellett eladni hozzá

meg mintha horváth ágneshez képest jobb állapotban is lenne

az SZDSZ-el a felső osztály járt jól, a fidesszel a közép

2017. szept. 2. 21:52
 15/33 anonim ***** válasza:
31%
8 pont
2017. szept. 2. 21:55
 16/33 anonim ***** válasza:
41%

14. Dehát te írod, hogy csak mindenki annyit ér, amennyije van, ez igazi szélsőlibsi gondolkodás.

Adócsökkentés nem volt ezt csak nagyon buta emberek hiszik el, te az vagy.

Az egészségügyre meg kevesebb pénz jut mint 2010 előtt, ami így rosszabb állapotban is van.

2017. szept. 2. 21:59
 17/33 anonim ***** válasza:
37%
Én ilyet egy szóval nem mondtam.
2017. szept. 2. 22:06
 18/33 anonim ***** válasza:
87%

3/10 ha jóindulatú vagyok, most épp igen. :-)

10-es! Jó egészségügy nélkül a társadalom is beteg, és a halál egy demokratikus intézmény lehetsz te akármilyen gazdag, kapsz egy allergiás rohamot, ami bármikor előjöhet életed folyamán, nem ér ki időben a mentő a halál nem fogja nézni mennyit "vetettél" életedben. Az csak a stoppert figyeli. Ugyanez van infarktusnál agyvérzésnél, aneurizma szakadásnál. Van egy szép lista olyan dolgokról, ahol perceken múlik az életed vagy a családodból valakié.

UI: ez tényleg neoliberális, már majdnem szocialdarwinista gondolkodás.

2017. szept. 2. 22:09
 19/33 anonim ***** válasza:
59%
17. Ne add már a hülyét, amiket írsz azok alapján egy társadalomra veszélyes ember vagy. Aki ennyire rövidlátó és ostoba az költözzön egy lakatlan szigetre ott nem kell ilyen szarságokkal foglalkozni mint adózás meg más emberek.
2017. szept. 2. 22:14
 20/33 anonim ***** válasza:
50%

a modern gyógyászat a drága eszközökről, drága eljárásokról szól

önthetsz te bele akármennyit, ez nem lesz soha sem svájci szintű

a fizetés miatt, a várólisták miatt jó ha tudod az osztrákok is rinyálnak, csak mondjuk nekik vannak kialakult vagyoni struktúráik, nem szorul rá a felső tízezertől lefelé a közgyógyászatra, nem rokkannak bele egy fogtömésbe

2017. szept. 2. 22:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!