Mivel tudnád támogatni Orbán Viktort?
a kommentek láttán egy kis remény ébredt bennem hogy még élnek normális emberek az országba, öröm olvasni
Én egy 80 centis kötéllel támogatnám a 120 centis mélységbe szorító csomóval a hájas nyaka körül
mehet mellé az egész pártja is nem kell kivételezni a sok féreggel sem
Először arra gondoltam Erdő Péter érsek úrnál kijárnám, hogy avattassa Rómával még életében szentté. Valószínűleg egész könnyű is lenne meggyőzni a bíboros urat, tekintve a magyar papság példaértékűen pártatlan és politikától mentes viszonyát az államhatalomhoz.
De aztán meggondoltam magam: egy örökkévalóság Orbánnal? Ráadásul, képzeljétek milyen nagyságrendű ambíciókat ébresztene fel benne Isten trónusának látványa, amin nem ő ülhet...
Na neee, rossz ötlet volt! ;)
Ennyi tehetetlen embert egy rakáson...
A fantázia és a cselekvési képesség fordítva arányos.
Lehet Orbán pszichiátriai eset, de azt még akkor is tudja. Ezért nem is aggódik.
Olyan csúnya dolgokat írtok, emberek!
Én szeretném őt támogatni idén karácsonykor egy szeretetcsomaggal. Olyannal, amitől átérezheti a melegséget, amit gyerekkorában sosem kaphatott, hiszen ha gyereknek is olyan volt, mint amilyen felnőtt lett, a szülei biztos nagyon utálták szegénykét.
Szóval, kapna tőlem játékokat. Először is kapna egy szép focilabdát, és kapna hozzá 20 darab műanyagszéket, hogy stadiont építhessen a játéka köré a felcsuti szomszédoknak.
Aztán kapna egy kis villanyvasutat, természetesen.
Végül kapna egy szép mesekönyvet, amit még biztosan soha sem olvasott még ezelőtt. Én a Pinocchióra gondoltam. Szerintetek?
Orbán támogatása:
Lemondási nyilatkozat: dátum, aláírás
Utána elszámoltatás...
Jó kérdés, mert már rég szeretnék segíteni neki. Nagyon rossz nézni, ahogy retteg a bevándorlóktól szegény. Ezért én körül venném őt egy saját, személyre szabott szögesdróttal, egy 10 méter magas és 2 méter széles betonfallal és egy 5 méter széles, 8 méter mély vízesárokkal, amibe áramot vezetnék, hogy senki ne törhessen rá békés magányában.
A biztonság kedvéért azért őröket is állítanék a falra, azzal a paranccsal, hogy se be, se ki ne engedjenek senkit (háromszori felszólítás és azonnali tűzparancs).
# 1-es
" Egy lemondási papírral, alul tessék aláírni :D "
- ez tényleg jó ötlet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!