Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mivel tudnád támogatni Orbán...

Mivel tudnád támogatni Orbán Viktort?

Figyelt kérdés

2017. aug. 25. 23:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
92%
Azért jó látni mennyien tudnánk őt támogatni :D
2017. aug. 26. 10:04
 22/29 anonim ***** válasza:
92%
Jaj szegény, hát már ő is támogatásra szorul?
2017. aug. 26. 10:41
 23/29 anonim ***** válasza:
75%

a kommentek láttán egy kis remény ébredt bennem hogy még élnek normális emberek az országba, öröm olvasni

Én egy 80 centis kötéllel támogatnám a 120 centis mélységbe szorító csomóval a hájas nyaka körül

mehet mellé az egész pártja is nem kell kivételezni a sok féreggel sem

2017. aug. 26. 13:23
 24/29 anonim ***** válasza:
86%

Először arra gondoltam Erdő Péter érsek úrnál kijárnám, hogy avattassa Rómával még életében szentté. Valószínűleg egész könnyű is lenne meggyőzni a bíboros urat, tekintve a magyar papság példaértékűen pártatlan és politikától mentes viszonyát az államhatalomhoz.

De aztán meggondoltam magam: egy örökkévalóság Orbánnal? Ráadásul, képzeljétek milyen nagyságrendű ambíciókat ébresztene fel benne Isten trónusának látványa, amin nem ő ülhet...

Na neee, rossz ötlet volt! ;)

2017. aug. 26. 14:31
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

Ennyi tehetetlen embert egy rakáson...

A fantázia és a cselekvési képesség fordítva arányos.

Lehet Orbán pszichiátriai eset, de azt még akkor is tudja. Ezért nem is aggódik.

2017. aug. 26. 14:48
 26/29 anonim ***** válasza:
54%

Olyan csúnya dolgokat írtok, emberek!

Én szeretném őt támogatni idén karácsonykor egy szeretetcsomaggal. Olyannal, amitől átérezheti a melegséget, amit gyerekkorában sosem kaphatott, hiszen ha gyereknek is olyan volt, mint amilyen felnőtt lett, a szülei biztos nagyon utálták szegénykét.

Szóval, kapna tőlem játékokat. Először is kapna egy szép focilabdát, és kapna hozzá 20 darab műanyagszéket, hogy stadiont építhessen a játéka köré a felcsuti szomszédoknak.

Aztán kapna egy kis villanyvasutat, természetesen.

Végül kapna egy szép mesekönyvet, amit még biztosan soha sem olvasott még ezelőtt. Én a Pinocchióra gondoltam. Szerintetek?

2017. aug. 26. 14:53
 27/29 anonim ***** válasza:
82%

Orbán támogatása:

Lemondási nyilatkozat: dátum, aláírás

Utána elszámoltatás...

2018. jan. 4. 22:17
 28/29 anonim ***** válasza:

Jó kérdés, mert már rég szeretnék segíteni neki. Nagyon rossz nézni, ahogy retteg a bevándorlóktól szegény. Ezért én körül venném őt egy saját, személyre szabott szögesdróttal, egy 10 méter magas és 2 méter széles betonfallal és egy 5 méter széles, 8 méter mély vízesárokkal, amibe áramot vezetnék, hogy senki ne törhessen rá békés magányában.

A biztonság kedvéért azért őröket is állítanék a falra, azzal a paranccsal, hogy se be, se ki ne engedjenek senkit (háromszori felszólítás és azonnali tűzparancs).

2018. jan. 8. 19:55
 29/29 anonim ***** válasza:
75%

# 1-es

" Egy lemondási papírral, alul tessék aláírni :D "

- ez tényleg jó ötlet :D

2018. febr. 26. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!