Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen termékeket kell bojkott...

Milyen termékeket kell bojkottáljak, ha nem szeretném támogatni a kormányt?

Figyelt kérdés

Szeretném a valóban versenyképes cégeket támogatni és nem a közpénzen hizlaltakat, amelyek érdemtelenül és becstelenül túrják ki az igazi vállalkozókat a piacról.

Pl. tudom, hogy a Vivien ásványvíz Mészárosé. Fel van valahol tételesen sorolva, hogy mely termékeket kellene kerülni?

2017. jún. 23. 17:10
 1/9 anonim ***** válasza:
41%

olyan nincs legálisan

27% áfasarc mindenre vonatkozik

2017. jún. 23. 17:12
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
járda, közút, levegő, víz stb.
2017. jún. 23. 17:17
 3/9 anonim ***** válasza:
47%
Már ásványvize is van? Azt hittem csak bizonyos médiumokat kell bojkottálni. Figyelek, nehogy ezt a vivient tegyem a kosárba.
2017. jún. 23. 18:08
 4/9 anonim ***** válasza:
65%
Sajnos kb minden a korrupt maffiózóké, de pl. egyik leghíresebb példa a CBA, ami keményvonalasan fideszes bolt, ott pl. semmit sem érdemes venni. Most már Népszabadságot se vegyél, valamint köztévét se nézz.
2017. jún. 23. 18:11
 5/9 A kérdező kommentje:

A médiát természetesen könnyű kiszúrni, az állami adókat pedig nyilván nem lehet elkerülni, de nem is ez a célom.

Találtam még, de még mindig csak Mészáros cégei:

[link]

[link]

2017. jún. 23. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:
51%

Kedves kérdező! Most akkor döntsd már el, hogy a kormányt nem szeretnéd támogatni, vagy a Mészáros Lőrincet...?

Nem tudok olyan termékekről, amit a jelenlegi kormány forgalmazna, vagy állítana elő, de korábbi kormányok sem kényeztették el a lakosságot ilyen szempontból.

Ezzel az értelmi szinttel sajnos leégeted az ellenzéki szavazótábort, jobb lett volna, ha ezt be sem írod ide.

2017. jún. 23. 21:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem sértésből írom de ilyen értelmi szintel szerintem a szavazó fülkétől kezdve az online fórumokig mindent kellene kerülnöd
2017. jún. 23. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Az a baj, hogy ha cégeket bojkottálsz, elsősorban az ott dolgozókkal tudz kibaxni, nem a Mészáros- félékkel.
2017. jún. 23. 23:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Felesleges a bojkott, mert nem piaci alapon működnek, azaz úgyis a mi adónkból tömik ki és fizetik az osztalékot. Amint a kormány megbukik, kártyavárként omlanak majd össze, lásd például a Vegyépszer történetét.
2017. jún. 24. 02:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!