Mivel tudnád támogatni Orbán Viktort?
Figyelt kérdés
2017. aug. 25. 23:51
1/29 anonim válasza:
Egy lemondási papírral, alul tessék aláírni :D
3/29 anonim válasza:
Rajzolnék neki valami szépet, ami jókedvre deríti
5/29 anonim válasza:
*Vagy most ötletre gondolsz? Mert abból is vannak,de most nem szeretném őket leírni, talán majd egyszer. Na jó, stadionok helyett pl oktatásra-egészségügyre költeni, akkor áfát csökkenteni pl, szerintem az is egy klassz dolog lenne, nemtom, még talán lenne pár.
7/29 anonim válasza:
ha lennének kapcsolataim a NASA-nál, protekcióval bejuttatnám a tervezett Marsra induló expedíció tagjai közé
ő megkapná a nemzetközi dicsőséget és a szó szoros értelmében egekbe szóló hírnevet, ráadásul a szó szoros értelmében fölénk emelkedhetne, mi meg egy kis nyugalmat idelenn...
8/29 anonim válasza:
az ufo hívőktől és E. T. rajongóitól pedig elnézést kérek, nem akarok én ártani a marslakóknak, csak hát elsősorban földi lokálpatrióta vagyok ;)
9/29 anonim válasza:
Egy pszichiátriai gyógyszerekből álló segélycsomaggal.
10/29 anonim válasza:
Felépítenék a Parlament mellett egy jól felszerelt pszichiátriát, ne kelljen már Grazba utazgatnia csak azért, hogy elemet cseréljenek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!