Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Érdemes még a Jobbik helyett...

Érdemes még a Jobbik helyett létrehozni egy másik nemzeti radikális, vagy feltámadhat-e még a Miép vagy jobb inkább a fideszt tamogatni?

Figyelt kérdés
A hèten 5en lèptünk ki a Jobbik helyi szervezetèből, mèg a Jobbik kezdeti szakaszàban 2007ben 17 èvesen lèptem be a jobbikba,de sajnos ez màr nem az a pàrt ami akkor volt,volt olyan a kilèpők közül aki csatlakozott a miephez,megint màsok a magyar gàrdàval akarnak ùj pàrtot létrehozni,de közbe èn Azon filòzol,hogy lehet cèlszerűbb lenne a fideszt tàmogatni, ugy,hiszem a kormànyzati korrupcio az egyetlen Jogos kritika a kormànnyal szemben,minden egyèbb amit ellene hoznak fel inkàbb pozitív
2017. máj. 14. 12:48
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A fidesz mióta radikális? Azért mert nem kellenek neki a fizetőképtelen migránsok, csak a fizetőkéses aki veszi a kötvényt?

A jobbik ugyanaz mint volt, persze próbálja a radikális arcát szebre cserélni. Ezel akarja megfogni azokat akik félnek a jobbiktól.

2017. máj. 14. 13:04
 2/8 anonim ***** válasza:

A Fidesz és a Jobbik összevetése? Na ne nevettess. A Fidesz az most papíron keresztény-konzervatív, jobboldali párt, na de kérdem én, ez miben nyilvánul meg? Hogy mindent átneveztek nemzetire? Meg hogy migránsoznak a vakvilágba? Mert valójában nem képviselnek semmilyen jobboldali értéket, csak úgy csinálnak, mintha jobboldaliak lennének, közben meg egy teljesen elvtelen, ide-oda ideológiát váltó párt. (Most leginkább a Kádár-korszakot idézik amúgy.)

Még mindig a legjobb párt a Jobbik, ha valami jobboldalit keresel. Nem állítom, hogy ők a legjobbak, szerintem túl radikálisak, ami nem teszi őket jó jelöltté, de még kikupálódhatnak, és akkor lehet egy normális jobboldalunk.

2017. máj. 14. 13:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Kamaszként én is beakartam lépni a jobbik ifjúsági tagozatába, és egyáltalán nem szimpatizáltam a fidesszel. Most viszont vagy a fideszre fogok szavazni, vagy el sem megyek. A jobbik volt az egyetlen alternatíva, de elcseszték.
2017. máj. 14. 13:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, ezzel a dumával, valóban a Fidesz a te pártod.
2017. máj. 14. 14:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem erről a kérdésről az Asterix Britanniában c. rajzfilm ugrik be, amikor Obelix meleg sört iszik és kiköpi az egészet, erre a brit vendéglátó odamegy hozzá és megkérdezi: "Mi a gond? Nem elég meleg a sör? Szeretnéd, ha még jobban felmelegíteném?"

:D:D

2017. máj. 14. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Látom neked ez jön le :)

Nem vagy elég figyelmes.

2017. máj. 14. 14:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Van valami olyasmi, hogy "identitás generáció" vagy hasonló.

Elég tirpák, agresszív, odamondó retorikájuk van, új jobboldalnak tekintik magukat, elég radikálisnak tűnnek. Lehet neked tetszene.

Amúgy ja, a kormányzati korrupción kívül nincs más baj a Fidesszel... mármint a kormányzati korrupción, a szolgáltatások minőségének rontásán, az esélyegyenlőség rombolásán, az oktatás minőségének rontásán, a vállalkozók dolgának megnehezítésén, az agresszív és hazug kampányokon, a képmutatáson, az ország imidzsének rontásán, a kismillió adón, az ostoba és meggondolatlan törvénykezésen, a személyre szabott törvénykezésen, a jövőkép rombolásán, meg még pár apróságon kívül ténylg semmi baj nincs velük..:)

2017. máj. 14. 15:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Jah, semmi más nem hiányzik Magyarországról, csak a nemzethy radikalizmus. Igaz, hogy már így is belefulladunk, de nem baj, még több kell belőle.
2017. máj. 14. 16:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!