Hogy lehet hogy a külföldiek ódákat zengenek Budapestről, míg a baloldal folyton fikázza a magyar fővárost? (U. I. egy nem budapesti)
38#, de, pont erről szól a kérdés. De nem olvastam el a 40 oldal flamelést, mert az engem egyáltalán nem érdekel.
39#, ki beszélt itt Londonról? Ugyanolyan redvás város, mint Pest.
Én meg válaszoltam a hülyeségedre.
Elhiszem, hogy szar, hogy vissza tudtam vágni, de ez van.
Te tényleg ennyire hülye vagy?
Gettó mindenhol van, így a te elképzelésed szerint, akkor minden egy szar?
"Én laktam azon a környéken, igaz csak 2 hónapig, mert nagyon olcsó volt az albérlet, de én is rühelltem. Nagyon lepukkant környék a X. ker, oda kéne vinni a külföldi turistákat, hogy többet ne jöjjenek ide csajokat lenyúlni.
A válasz 71%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 44%-ba"
Tessék, itt egy másik kérdés alatti válasz 44%-tól, azaz balek balázskától :D
Értelmi színvonal megvan, komolyan elhiszi, hogy ezért nem jut neki nő :D
Ez politika. Mikor a Fidesz volt ellenzékben, minden eszközzel gáncsolt, és olyan kritikákat fogalmazott meg, amiknek azóta ezerszer ellentmondtak.
De az csak a pláne, hogy turisztikailag akarjuk megválaszolni ezt a politikai kérdést.
Nem utolsó sorban pedig szalmabáb érvelést folytat a kérdező. Egyáltalán nem mindegy, hogy a baloldal (egyáltalán kiket értünk ezalatt most?) hogyan fikázza a fővárost. Ha a hármas metrót fikázzák, az nem-e lenne jogos? Vagy a gettókat, vagy a központosítást, vagy valamilyen más rendszerbeli és strukturális hiányosságát?
Egyáltalán nem mindegy, illik valami kiindulási pontot adnia a kérdezőnek, mert ez így nagyon hanyag.
"Ha a hármas metrót fikázzák, az nem-e lenne jogos?"
Nem! A 3-as metró az Magyar, tehát tökéletesen működik, mint minden, ami Magyar! Hiba nem lehet benne! Az csak ballipsi ármánykodás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!