Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet hogy a külföldiek...

Hogy lehet hogy a külföldiek ódákat zengenek Budapestről, míg a baloldal folyton fikázza a magyar fővárost? (U. I. egy nem budapesti)

Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 09:03
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
0%

38#, de, pont erről szól a kérdés. De nem olvastam el a 40 oldal flamelést, mert az engem egyáltalán nem érdekel.

39#, ki beszélt itt Londonról? Ugyanolyan redvás város, mint Pest.

2017. aug. 23. 11:09
 42/60 anonim ***** válasza:

Én meg válaszoltam a hülyeségedre.

Elhiszem, hogy szar, hogy vissza tudtam vágni, de ez van.

2017. aug. 23. 11:11
 43/60 anonim ***** válasza:
0%
40# akkor pontosítanád a kérdést légyszíves? A gettó is ugyanúgy Budapest része, vagy most kizárólag a Sziget, Parlament stb és a környékük számít Budapestnek, a többi meg nem számít?
2017. aug. 23. 11:11
 44/60 anonim ***** válasza:
0%
Elég nehéz olyan dologgal visszavágni, amiről nem is beszéltem. Elhiszem, hogy szar, hogy nem jártad ki a 8 általánost, de ez van.
2017. aug. 23. 11:12
 45/60 anonim ***** válasza:

Te tényleg ennyire hülye vagy?

Gettó mindenhol van, így a te elképzelésed szerint, akkor minden egy szar?

2017. aug. 23. 11:16
 46/60 A kérdező kommentje:
Budapesthez hozzátartozik mind, amit felsoroltál. A gettó is. Viszont azt a turistáknak nem feltétlen kell látniuk. Engem sem érdekelnek Párizs külvárosai, ahol a balkáni bandák gyilkolják egymást. Budapestnek vannak hiányosságai, de van akinek pont ezért tetszik. Olvastam egy turisztikai oldalt, ahol az egyik látogatónak annyira elvették a kedvét az elhanyagolt állapotban lévő épületek, hogy ezért nem akar többé vissza térni, de volt olyan amerikai, akinek pont az tetszett Budapestben, hogy olyan mint egy -szó szerint idézem- időkapszula. Mert látszódik hogy ez a város látott már sok jót és sok rosszat. Minden évben vissza is szokott térni. Ő írta. ha nem hiszed olvasd el te magad. Google: Budapest vs Prague
2017. aug. 23. 11:17
 47/60 anonim ***** válasza:
Na, most hogy pontosítottál, elég egyértelmű, hogy miről beszéltél, köszi. Budapestnek jobb turisztikai útvonala van, mint Prágának. Ennyi. Nem biztos, hogy mindennel együttvéve szebb, de turizmus szempontjából mindenképpen. A baloldal pedig nem a turisztikai részt fikázza, nem is értem, hogy miért kellett a politikát belekeverned, ha nem az egész városról beszéltél.
2017. aug. 23. 11:22
 48/60 anonim ***** válasza:
100%

"Én laktam azon a környéken, igaz csak 2 hónapig, mert nagyon olcsó volt az albérlet, de én is rühelltem. Nagyon lepukkant környék a X. ker, oda kéne vinni a külföldi turistákat, hogy többet ne jöjjenek ide csajokat lenyúlni.

A válasz 71%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 44%-ba"

Tessék, itt egy másik kérdés alatti válasz 44%-tól, azaz balek balázskától :D

Értelmi színvonal megvan, komolyan elhiszi, hogy ezért nem jut neki nő :D

2017. aug. 23. 11:23
 49/60 anonim ***** válasza:
58%

Ez politika. Mikor a Fidesz volt ellenzékben, minden eszközzel gáncsolt, és olyan kritikákat fogalmazott meg, amiknek azóta ezerszer ellentmondtak.

De az csak a pláne, hogy turisztikailag akarjuk megválaszolni ezt a politikai kérdést.

Nem utolsó sorban pedig szalmabáb érvelést folytat a kérdező. Egyáltalán nem mindegy, hogy a baloldal (egyáltalán kiket értünk ezalatt most?) hogyan fikázza a fővárost. Ha a hármas metrót fikázzák, az nem-e lenne jogos? Vagy a gettókat, vagy a központosítást, vagy valamilyen más rendszerbeli és strukturális hiányosságát?

Egyáltalán nem mindegy, illik valami kiindulási pontot adnia a kérdezőnek, mert ez így nagyon hanyag.

2017. aug. 23. 11:36
 50/60 anonim ***** válasza:
0%

"Ha a hármas metrót fikázzák, az nem-e lenne jogos?"

Nem! A 3-as metró az Magyar, tehát tökéletesen működik, mint minden, ami Magyar! Hiba nem lehet benne! Az csak ballipsi ármánykodás!

2017. aug. 23. 12:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!