Miért nincs Magyarországon egy harcias baloldali párt sem?
Mindegyiknek ilyen lagymatag, füvezős-lazulós, hipszter-libsi arculata van.
Ezért nem kellenek ezek a magyaroknak, mert a magyar emberek egyáltalán nem ilyenek, mint ezek.
Egyáltalán honnan jön ezeknek, hogy ilyennek kell lenniük? Miért éreznek erre késztetést? Miféle kultúra ez?
De, már nagyon unom!
Azért lenne rájuk szükség, hogy ne legyen ennyire unalmas!
Vagy a magyarok kimondottan olyan rendszerben érzik jól magukat, ahol van kevés gazdag és rengeteg szegény?
Mert ha igen, akkor teljesen felesleges ide a baloldal...
Van akinek az elvei nem engedik meg, hogy erőszakkal (akár verbális erőszakkal) szerezzen érvényt a véleményének.
Neked ezek lazulós-hipszter-libsik, szerintem pedig elvhűek.
Bár kérdés hogy ugyanazokra gondolunk-e, mert nem hiszem. Az Mszp-DK szerintem csak azért nem "harcias", mert alapból nem tudnának ilyen demonstrációkat szervezni. Pláne nem a nyugdíjas szavazóbázisukkal.
Ennek oka egyszerű kérdező. Mert a kettő nem fér meg egymással. Volt idő, mikor próbálták összehozni, de mindig kiderült, hogy működésképtelen.
Ami a jelzőidet illeti, szerintem te ilyen csoportokat baloldalinak néztél véletlenül, de hidd el, nem azok. Hanem lagymatagok, füvezős-lazulós csoportok, vagy magukat hipszter-libsi társaságnak vallók voltak.
Milyen harcias baloldaliak? :D
A PM meg az Együtt vagy mi? :D
Múltkor volt ez a bánkitó fesztivál itt a közelünkben, hát oda is olyan figurák mentek, hogy az hihetetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!