Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet hogy a külföldiek...

Hogy lehet hogy a külföldiek ódákat zengenek Budapestről, míg a baloldal folyton fikázza a magyar fővárost? (U. I. egy nem budapesti)

Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 09:03
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
5%
Miért lett lepontozva a 2-es válaszoló, amikor tökéletesen erről van szó?
2017. aug. 23. 10:38
 32/60 anonim ***** válasza:
94%
29: Nem bezárva élek. És nem is Pesten vagy Magyarországon, a fél világot bejártam már. Mindenhol van ilyen. Sőt, még a kis szülővárosban is tudom, hogy melyik étterem az, ahol a pincérektől nemcsak ételt, italt, hanem nőt is lehet rendelni. És? Ez mindenhol így van. Nemcsak Budapesten. Légy szíves szidd az összes várost és az összes férfit, mert létezik ez a jelenség.
2017. aug. 23. 10:39
 33/60 anonim ***** válasza:
95%
Egyedül te vagy itt a troll. Hazudozol össze vissza. Nem válaszolsz arra hol laksz Svájcban, és tudod miért nem, mert lebuknál, hogy csak játszottad az eszedet. Ugyanis akkor folytathatnánk a beszélgetést azon a nyelven ahogy Svájcban beszélnek, de neked az nem menne, mert nem ott laksz. Aztán jössz a kitalált unokahúgod meg a turizmus szak, hagyjuk már a hazugságaidat te troll, hivatalos statisztikát kérj az unokahugodtól.
2017. aug. 23. 10:41
 34/60 anonim ***** válasza:
4%
Azért lettem lepontozva, mert itt van ez a 2 troll, akik tipikus mintapéldái annak, hogy szeretnek rózsaszín ködben élni, és ha jön valaki, aki lerántja a leplet a dolgokról, akkor már meg is vannak sértődve, és azt kívánják bár ne is tudta volna meg. Emberünk olvasta valahol neten, eldugott kis weboldalakon, hogy Budapest turizmusa az valami elképesztő és fantasztikus és egy csoda. Ettől azt érezte, hogy hát igen, jól csinálunk valamit, és ez büszkeséggel töltötte el. De amikor meg közöltem vele, hogy csak közönséges szexturizmusról van szó, ami a turizmus legalja, és valójában semmi különleges nincs a fővárosunkban, akkor már egyből szégyelli és inkább nem is akar az egészről tudomást szerezni. Vannak ilyen személyiségű emberek akik így menekülnek a dolgok elől, és fáj nekik egy ilyen igazság, de hát ez van. Én jobban szeretem nevén nevezni a dolgokat és nem kergetek illúziókat.
2017. aug. 23. 10:50
 35/60 anonim ***** válasza:
95%

Hiába fosod a szót, egyre jobban lejáratod magad te szánalmas.

Állításod szerint:

1. Svájcban élsz. Kérdeztem hol? Nem vagy hajlandó rá válaszolni mert ne tudnál megszólalni azon a nyelven ahogy Svájcban beszélnek, pedig én felajánlottam a lehetőséget. Lebuktál, hazudtél.

2. Állításod szerint a Budapestre érkezők szexturisták. Hivatalos statisztikát nem tudsz erre felhozni / amit nem csodálok, hiszen ez egész egyszerűen nem igaz, ha valaki járt Budapesten az tudja, hogy 2 férfi turistával 3 női turista van, ilyen csapatokban vannak általában/, jöttél a meséddel a húgodról a turizmus szakról, de hol a statisztika, forrással?

Aztán most tereled a figyelmet, hogy ki a troll, csak az a picike bibi, hogy lebuktál a hazugságaiddal, hiteltelenné váltál a párbeszédben és kötöd az ebet a karóhoz amikor nincs is eb. Szóval, hajrá! Hol laksz Svájcban? Hol a statisztika? Miért kell hazudoznod? Fizetést kapsz ezért? :D:D:D

2017. aug. 23. 10:57
 36/60 anonim ***** válasza:
96%

"Képzeld hol élek, Svájcban.. és egyikm járt már Budapesten, "

Jaj már megint balázska az:)

Valamelyik nap még ügyvezető igazgatóként volt jelen :D

Ne foglalkozzatok vele, az érvelési technikája meg a témakör mindig lebuktatja.

Kérdésre is válaszolva:

Mert valóban jó, szép a város, olcsók a szolgáltatások.

Nem csak a turisták szeretik, hanem az itt dolgozó nyugati külföldiek is.

Jah, és szeretném még hozzátenni, hogy minimálbérből London is egy mocsok....

2017. aug. 23. 11:00
 37/60 anonim ***** válasza:
0%
Mióta lett a Jobboldal ilyen szőnyegalá söprögető típus? Cigánygettót már láttál életedben?
2017. aug. 23. 11:02
 38/60 anonim ***** válasza:
100%
37. Nem ez a kérdés témája, ha feltűnt neked.
2017. aug. 23. 11:03
 39/60 anonim ***** válasza:
100%

"Cigánygettót már láttál életedben?"

Miért?

Szerinted Londonban nincs gettó?

Nem kicsit látszik itt a válaszokon, hogy ti max a Balatonon voltatok :D

2017. aug. 23. 11:04
 40/60 A kérdező kommentje:
New Yorkban is vannak gettók. Majdnem egy hónapig éltem a városban. A buszpályaudvar Manhattanban volt, de a szállás Brooklynban. Manhattan és Brooklyn között ég és föld a különbség. Olyan volt mint egy szeméttelep, a szagok is. Szóval hagyjuk ezt a témát.
2017. aug. 23. 11:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!