Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet hogy a külföldiek...

Hogy lehet hogy a külföldiek ódákat zengenek Budapestről, míg a baloldal folyton fikázza a magyar fővárost? (U. I. egy nem budapesti)

Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 09:03
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
77%

Annyi hazugságokat írnak itt akik fikázzák a várost. Íme lehet olvasni, miért szereti sok külföldi jobban Budapestet mint Bécset vagy Prágát, tele van az internet német és angol nyelvű írásokkal ahol amerikai és nyugat-európai turisták leírják mennyire sokkal inkább szeretik Budapestet mint Bécset vagy Prágát. Pozsony, Zágráb sehol sincsenek turizmus szempontjából és a látogatók száma szempontjából, aki ilyeneket ír az egy károgó idiót@.

[link]

[link]

[link]

[link]

Ez a néhány példa is mutatja, hogy az emberek nem dugni járnak Budapestre, mint egy két perverz személy gondolja. Mindenki magából indul. Ez a Magyarország fikázás már nagyon unalmas.

2017. aug. 23. 09:55
 12/60 anonim ***** válasza:
69%

Egy külföldi túrísta a belváros legszebb részeit látja csak, meg a kultúrális célpontokat (színhßazak, opera), és ezeket reklámozzák a magazinok is.

Egy belföldi valaki meg látja a külsö kerületek elhanyagoltságát, piszkosságát, az igénytelen embereket, és a sok részeg/kágítószeres csöcseléket is.

2017. aug. 23. 09:57
 13/60 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem minden nagyobb város ilyen. Mint turista jó, szép, vannak szép épületek, látványosságok. De a mindennapokban nem ezt látod. Nyilván nem mindenki a pl. Várnegyedben él, hanem jellegtelen részeken.

De ez máshol is így van. Szépek a látványosságok, de aki ott él, az nem azzal szembesül naponta, hanem a kevésbé szép részekkel, vagy a közlekedési nehézségekkel.

A baloldal meg nem a szépsége vagy nem szépsége miatt fikázza, hanem mert mint ellenzék ez a dolga, hogy fikázza a kormányt mindennel, amivel csak tudja. Ez csak politika.

2017. aug. 23. 10:01
 14/60 anonim ***** válasza:
0%

13/13 Időpont ma 10:01

Ezt csak a magyar baloldal gondolja, hogy az ellenzék dolga az ország lejáratása. Lejáratja a szlovák ellenzék Szlovákiát? Nem, tudom mert a munkámból kifolyólag ezzel tisztában vagyok. Lejáratja az osztrák ellenzék Ausztriát? Szintén nem. Lejáratja a francia ellenzék Franciaországot pl. a Calais-ban tapasztalt állapotok miatt. Szintén nem.

2017. aug. 23. 10:04
 15/60 anonim ***** válasza:
14%

Ööö.. ugye az megvan, hogy ezeket a weboldalakat amiket linkeltél, mind 1 személy készítette és a saját véleményét írta le? Még az arcképük is ott virít. Szóval, ha most én csinálok egy ingyenes és gagyi weboldalt és leírom neked 10 pontban, hogy miért érdemes Észak-Korea kellős közepébe utaznod, már csomagolnál is?

2017. aug. 23. 10:05
 16/60 A kérdező kommentje:
ne hasonlítsuk már össze Budapestet Észak-Koreával. Ez annyira primitív...
2017. aug. 23. 10:07
 17/60 anonim ***** válasza:
81%
15. Az a különbség, hogy én azt tapasztalom, hogy amit azok a weboldalak írnak, az igaz. Ennyire fáj, hogy szeretik Budapestet a turisták? Nyomorult életed lehet akkor.
2017. aug. 23. 10:08
 18/60 anonim ***** válasza:
27%
Nem azzal hasonlítom össze, csak attól még, hogy valaki belinkel egy blogos szar oldalt, még rohadtul nem érvel semmivel, mivel én is tudok, te is tudsz olyat csinálni és bármit odaírhatsz amit akarsz.
2017. aug. 23. 10:09
 19/60 anonim ***** válasza:
27%

Engem nem zavar, nem ott élek, csak pontosan tudom, hogy egy szexturista város, és idegesítenek a hozzád hasonló okoskodó barmok. Képzeld hol élek, Svájcban.. és egyik svájci ismerősöm járt már Budapesten, és tudod mi volt az első amit mondott? Az, hogy "ott engem a magyar nők SZOPTAK" (sic). Ez volt az első benyomása róla, mint mindenki másnak.

Engem nem érdekel, mert mindenki úgy keresi a pénzét ahogy akarja, a hülyeséggel és az álszentséggel van bajom...

2017. aug. 23. 10:12
 20/60 anonim ***** válasza:
76%

18: nem foglalkozom blogos oldalakkal, de nagyon sokat utazom, úgyhogy sok mindent láttam, sok embert ismerek. Akik jártak Magyarországon, és Budapesten, mint turista, vagy mint pár napos üzleti út, tetszett nekik.

Mint ahogy nekem is tetszett egy csomó város. De ettől még nem laknék ott. Nyilván ha valahol élünk, akkor nem a legszebb látványosságok mellett töltjük a napunkat :)

2017. aug. 23. 10:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!