Barcelona támadás. Hazánkban mennyire kell félni szerintetek? Ti féltek ezek után?
Magyarországon mennyi a realitása ilyen támadásnak?
Szerintem a nyugattal van bajuk inkább.. Szerintetek?
"Erdekes az olaszok mashogy latjak! Anyum baratja olasz de irtozatosan tele van migransokkal."
Most a nyáron négyszer voltam Olaszországban és nem találkoztam migrikkel.
"nincs szuksegem eroszakra, szexualis zakaltasokra"
Érdekes, ha említésre kerülnek a migrik akkor egyből szexuális zaklatás.. erre mit mondanál?
Érdekes nem? :D
"tomegbe hajto emberekre!"
Itt a szerencsén múlt, hogy csak 1 ember vesztette életét:
Itt is a mákon múlott, hogy csak hárman:
Tegnap egy kamionról 5 tonnás acéltekercsek estek le, ha ott lett volna egy teli buszmegálló akkor az tuti multi-kill.
Én valahogy jobban tartok attól, hogy egy szombat éjjel valamelyik diszkójárat telibever mert matta részegek, mint attól hogy valaki a tömegbe hajt itthon.
"Amióta migracios hullam bejott csak fokozodott. Ennyi nem volt azert szinte mindennapossa valltak. Es meg a 2004es madridi robbantas is mas volt mint ami most van. Egyre erosodik."
Mihez képest? A migri hullám előtt is volt itt ETA, IRA, olasz, albán és ukrán maffia. Volt idő amikor ezek elég sok munkát adtak a hatóságoknak, az olaszok meg egymásnak is. Ezektől furcsa mód nem tartasz?
Nem elbagatellizálni akarom a dolgot,de nézzünk már egy kicsit magunkba, a német pilóta aki hegynek repült nem migráns volt,Anders Breivik sem migráns volt, a salgótarjáni machetés gyilkos sem migri volt, Bándi Kata gyilkosa sem migri volt ( vagyis a rétin iggerek nem tudom minek számítanak) és az sem aki pár éve Fejér megyében lemészárolta a családját. Ezekkel gondolom semmi bajod, pedig ezektől kellene tartani nem attól a pár elborult agyú Nyugat-Európában felnőtt idiótától akik tömegbehajtósat meg robbantósat játszanak. Egy szinte sehol nem jegyzett országban kb 0 az esélye a terrorcselekménynek.
tömegbehajtósat meg robbantósat játszanak
Ha ez neked csak jatek akkor csak gratulalni tudok neked. Masreszrol naponta latni feke afrikai migransokat furdeni ruha nelkul szokokutakban. Eleg csak felmenni Salvini fb oldalara ahol naplopo migrik vannak Roma foutcajan elobe mutatja oket. De te csak vedjed a buksijukat.
"Masreszrol naponta latni feke afrikai migransokat furdeni ruha nelkul szokokutakban."
Én még egyet sem láttam szökőkútban fürödni, viszont dolgozó fekete afrikai bevándorlókat már láttam Olaszországban ( ahogy Ausztriában és Németországban is ).
" csak felmenni Salvini fb oldalara ahol naplopo migrik vannak Roma foutcajan elobe mutatja oket."
Vannak oldalak amik a követőkből élnek. Látatlanban megjósolom, hogy ez is.
"De te csak vedjed a buksijukat."
Abszolút nem védem a buksijukat, hol láttál ilyet?
"Kölni szilveszteri erőszak?"
Na ez legalább végre tényleg a migránsok sara, ellenben a többi nemrég elkövetett terrorcselekménnyel.
"Ja hogy szerinted Kolnben is nulla a migransok szama."
Azt sem mondtam, hogy Olaszországban nulla a számuk. Érdekes is lenne akkora afrikai áradat mellett. De ha kimész Olaszországba és szétnézel az utcán akkor valahogy mégsem látod őket. Tudom, csomó facebook oldalon azt mutatják hogy vannak én meg az egész jövő hetemet megint Olaszországban fogom tölteni, majd jobban figyelek, hátha megakad a szemem a portyázó hordán. :D
"Meg Bpen is eroszakoskodtak."
Hát ott a helyükben én is erőszakoskodtam volna. A logisztikai folyamatokra van némi rálátásom a munkám miatt, csak halkan súgom meg, hogy amit nyáron azzal a csürhével csináltak az szégyen. Főleg azért, mert az volt a cél, hogy a te meg a többiek akik még a települést sem hagyjátok el rettegjetek.
Amikor berobbant a nagy migránáradat a honvédség műszaki alakulatai épp a szokásos éves bakonyi hadgyakorlatra készültek. Azt a bohóckodást lefújták volna, átvezénylik őket a határra és ott építik fel a szocális konténerekből a "bázist" Várpalota helyett, akkor lett volna a migriknek egy normális hely ahol rendbe szedik magukat, ahol lehet őket regisztrálni, mindegyik nyilatkozott volna hogy Görögországban léptek be majd utána feldobod őket a vagonokba és irány Hegyeshalom. Gyakorlatilag észre sem vette volna senki, hogy itt vannak, milyen tuti lett volna, nem ? Most mi a büdös pitsáért kell beterelni pár ezer embert a keleti aluljárójába majd ott tartani őket napokig? Mi erre a racionális indok? Majd ezután a legnagyobb péntek délutáni csúcsban keresztülhajtani őket Budapesten lábon hogy soha nem látott káoszt okozzanak és több százezer ember szívjon egy jót, majd amikor már kiértek a frekventált környezetből akkor hirtelen lett száz busz ami elvitte őket. :D
Apukám ez egy logisztikai problémának a lehető legrosszabb kezelése, de színjátéknak baromi jó, lehet vele hülyíteni a népet. Arról meg nagyban lapítottak, hogy amikor már javában kommunikálták, hogy megállították a migránsokat, közben meg 10 kocsis vonatokkal vitték őket Berzencéről és Gyékényesről Hegyeshalomba :D Nyilván ezt nem lehetett leadni mert napi 1500-2500 ember vonatoztatása és a megállítottuk őket az kicsit üti egymást :D
Budapesten agresszívak voltak? Akartak ők ott lenni? Mentek volna a büdös pitsába tovább, de Bicskén még azt is leszállították akinek jegye volt.
Na mindegy. A lényeg: megcsinálták a színjátékot, ti meg bekajáltátok. Jár a keksz.
Ne értsd félre nem őket védem és én sem szeretnék egy darabot sem, de pl Szlovéniában meg tudták úgy oldani ezt a problémát hogy szinte senki nem vett észre semmit az egészből. Bemondták a hírekben hogy aznap mennyit vettek át a horvátoktól és nyomtak tovább Ausztriába és ennyi. Nálunk meg hajtották őket és letaposták a kukoricát... :D
" A terrortmadasok szandekosak civelek ellen zajlik. Mig egy baleset a veletlen muve."
Ezt mondd majd annak a szülőnek, akinek a gyerekét mondjuk egy ittas sofőr gázolta el a zebrán, hogy "jaj de jó, legalább nem terrortámadásban halt meg"... Attól, hogy a véletlen műve, a végeredmény ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!