Van olyan "komoly" ez az iszlám szervezet, hogy később lehet lesz okunk félni?
Fú, most mindenki fél hogy úristen Párizsba mi történt, közel-keleten ilyen naponta van.
Amúgy ha ilyen irányba halad europa akkor lehetséges hogy kell félni valamelyik terror szervezettől, de nyugi, nem Magyarországon fogják kezdeni
mondjuk én leszarom, hogy a közel keleten mi történik, ugyanis ha már megfőzték maguknak azt a szart ami ott megy, akkor egyék is meg, és ne hozzák be Európába.
oké hogy minden naposak ott az ilyen dolgok, csak mondjuk Európa a civilizált országok helye, itt az ember megszokta, hogy a jog és az állam valamelyest biztosítja a nyugalmat és a békét.
nem tudom, te örülnél ha minden naposak lennének a terror cselekmények?
vagy hetente 100 halnának meg EU szerte a merényletek miatt?
esetleg tegnap a te gyereked is ott lett volna a koncerten, és kapott volna pár golyót a fejébe, akkor is azt mondanád, hogy ez megszokott a közel keleten?
Utolsó ! Félre értetted, én azt akartam leírni, hogy nem most kelet volna "felvilágosodni" miután ez megtörtént. Ez kiszámítható volt hogy egy ilyen terror akció megfog történi . Franciaországba nagyon súlyos a helyzet sajnos elvileg Párizsba már saját kis "kerületeik" vannak.
Hidd el én is ellenzem ezeket és szívem szerint visszaküldeném az összeset, nem mellesleg együtt érzek a franciákkal, de sajnos az EU főbb kormányai nem tesznek a migránsok ellen semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!