Mi lesz akkor, ha Szaúd-Arábiában összeomlik a monarchia?
Olvastam, hogy eléggé inog a király tekintélye, eléggé kezdenek az emberek elégedetlenkedni, ráadásul egyes szervezetek a fundamentalista iszlám köntösébe bújnak.
Most ha Szaúd-Arábia összeomlik, akkor olyan lesz, mint Afganisztán, hogy majd sorra jelennek meg az iszlám államhoz hasonló terrorista szervezetek, akik majd átveszik a hatalmat?
Aztán majd megindul Európa felé Szaúd-Arábia is.
Mi lesz ennek a vége? Szerintem Európa elég nagy bajban lesz, ha Szaúd-Arábia is az ilyen radikális, kegyetlen iszlám fanatikusok kezébe kerül, akik majd dzsihádot hirdetnek a nyugat ellen.
Vagy olyanok lesznek mint most Szíria meg Irak?
Európa nem lesz bajban.
Lassan többségbe kerül a szélsőjobb és bedurrantunk a buckalakóknak.
Én emiatt nem aggódom.
Legyen igazad!
De azért durva, hogy Szaúd-Arábia így összeomolhat.
Szaúd-Arábiában nem lesz semmmi, amíg van olaj!
Attól meg nem kell tartani, hogy kegyetlen iszlám fanatikusok veszik át a hatalmat, mert már ott az van a király családdal egyetemben.
Nézz utána, hogy milyen ott az igazság szolgáltatás, még Kim Dzsong is megirigyelné.
cikkben: "az ország már 15 év múlva olajimportra kényszerülhet"
Azért az olaj hamar elfogy.
A királyi család meg legalább országon belül tartotta ezt a fanatikus rémkultúrát. De az iszlám terrorszervezetek nem épp ilyen "röghözkötöttek".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!