Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Barcelona támadás. Hazánkban...

Barcelona támadás. Hazánkban mennyire kell félni szerintetek? Ti féltek ezek után?

Figyelt kérdés

Magyarországon mennyi a realitása ilyen támadásnak?

Szerintem a nyugattal van bajuk inkább.. Szerintetek?

2017. aug. 18. 20:22
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:

14 ember a sok millió lakosból, az arányok az ellen szólnak hogy veled történjen ilyen.

Ezen kivül mostanában a kocsival belehajtós támadások gyakoriak, mivel sokkal jobb az ár-érték arányuk mint egy robbantásnak.

Metróra szállj nyugottan, és ha tényleg ennyire félsz akkor ne sétálj a Váci utcán.

2017. aug. 18. 21:01
 12/35 anonim ***** válasza:
8%

Ha az ellenzék lesz kormányon, akkor itt is heti szinten lesz ilyen !

Nem tudsz elmenni egy koncertre, hogy ne kelljen félned.

2017. aug. 18. 21:02
 13/35 A kérdező kommentje:

20:58

Azert a kettot ne hasonlitsd ossze. A terrortmadasok szandekosak civelek ellen zajlik. Mig egy baleset a veletlen muve.

2017. aug. 18. 21:05
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

"Ha az ellenzék lesz kormányon, akkor itt is heti szinten lesz ilyen ! "

Ó itt már most is óránként van ilyen.

2016-os kormányjelentés szerint évi 30 ezer ember hal meg a pocsék egészségügy miatt. Az 100 ember per nap.

Naponta 7 Barcelona.

Nekünk nem kellenek terroristák, ha ilyen politikusaink vannak :)

2017. aug. 18. 21:05
 15/35 anonim ***** válasza:
Az elmúlt években voltam Törökországban, Olaszországban többször is, Németországban. Idén Dél-Olaszországban voltam, ahol állítólag tele van migrikkel minden. Fura, nem haltam meg. Én világot látok, te meg otthon megposhadsz a putridban. Szerintem én vagyok a boldogabb :)
2017. aug. 18. 21:14
 16/35 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok. Ja, és 5 koncerten is voltam az elmúlt egy évben itthon is és külföldön is. Nagyon veszélyes volt :D
2017. aug. 18. 21:16
 17/35 A kérdező kommentje:
Erdekes az olaszok mashogy latjak! Anyum baratja olasz de irtozatosan tele van migransokkal. Egyrbkent orulok hogy ennyi helyen voltal, de tudod nekem csak egy orszag van amibe mindig is szerelmes voltam az Magyarorszag:) nincs szuksegem eroszakra, szexualis zakaltasokra tomegbe hajto emberekre! De orulok ha jol erezted magad.
2017. aug. 18. 21:18
 18/35 anonim ***** válasza:

Nekem sincs rá szükségem, vagy azt hiszed, hogy ezért járok nyaralni külföldre? Magyarországon már majdnem mindenhol voltam, imádom a Balaton felvidéket, az Őrséget.

Nagyobb az esélyed autóbalesetben megdögleni mint, hogy terrortámadásban halsz meg. Kb. 3000x azt hiszem.

2017. aug. 18. 21:20
 19/35 anonim ***** válasza:
Szóval arra akarok rávilágítani, hogy attól, hogy te nem mész a metróval, még holnap elcseszhet egy részeg tetű a Váci úton, ahogy mész át a zebrán. Vagy beléd köt éjjel 3 cigó, és megkéselnek. Ezekre sokkal nagyobb az esélyed, mint hogy egy öngyilkosmerénylő tetű kinyírjon. Mégis átmész a zebrán, mégis kimész az utcára, mégis elmész bulizni... szóval nem értelek.
2017. aug. 18. 21:22
 20/35 A kérdező kommentje:
Gondolom maskepp velekednel ha Barcelonaban lettel volna tegnap. Ugy 5 ora korul.
2017. aug. 18. 21:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!