Barcelona támadás. Hazánkban mennyire kell félni szerintetek? Ti féltek ezek után?
Magyarországon mennyi a realitása ilyen támadásnak?
Szerintem a nyugattal van bajuk inkább.. Szerintetek?
14 ember a sok millió lakosból, az arányok az ellen szólnak hogy veled történjen ilyen.
Ezen kivül mostanában a kocsival belehajtós támadások gyakoriak, mivel sokkal jobb az ár-érték arányuk mint egy robbantásnak.
Metróra szállj nyugottan, és ha tényleg ennyire félsz akkor ne sétálj a Váci utcán.
Ha az ellenzék lesz kormányon, akkor itt is heti szinten lesz ilyen !
Nem tudsz elmenni egy koncertre, hogy ne kelljen félned.
20:58
Azert a kettot ne hasonlitsd ossze. A terrortmadasok szandekosak civelek ellen zajlik. Mig egy baleset a veletlen muve.
"Ha az ellenzék lesz kormányon, akkor itt is heti szinten lesz ilyen ! "
Ó itt már most is óránként van ilyen.
2016-os kormányjelentés szerint évi 30 ezer ember hal meg a pocsék egészségügy miatt. Az 100 ember per nap.
Naponta 7 Barcelona.
Nekünk nem kellenek terroristák, ha ilyen politikusaink vannak :)
Nekem sincs rá szükségem, vagy azt hiszed, hogy ezért járok nyaralni külföldre? Magyarországon már majdnem mindenhol voltam, imádom a Balaton felvidéket, az Őrséget.
Nagyobb az esélyed autóbalesetben megdögleni mint, hogy terrortámadásban halsz meg. Kb. 3000x azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!