A szomszédom kutyája elharapta a másik kutyája farkát. Kezdek félni! Rám is veszélyes?
A szomszédomnak régen volt egy vizslája nagyon kedves, barátságos szelíd. És most olyan fél éve szerezett hozzá egy amstaffot, és egyszer nagy ugatás, morgás, és kutya nyűszítést hallok, megyek ki, és a vizsla ott remegett és nyűszített a sarokba bekuporodva.
És a szomszédom is jött ki. És azt mondja, fogalma sincs miért történt, ilyen még nem fordult elő.
És elvitte azonnal állatorvoshoz, és kiderült, hopyg a farka ketté tört.
Most a kutya benn van valamilyen állatkórházban, megműtik vagy nem tudom, azt nem mondta, de komolyan félek.
Ez a kutya ugye harci kutya a fajtáját ítélve.
Most egyszer majd nekem is nekem ugrik ok nélkül?
Mert a szomszédom mondta, hogy tényleg nem tudja miért volt, nem látott semmit, nem hallott semmit, csak hogy nagy nyűszögés.
Biztos nem a vizsla produkálta ki a verekedés! Az olyan szelíd egy kutya! Ha rászólt a gazdája eréjesebben, már megsértődött!
Az a kutya egy gyilkológép?
Nincs szemtanú. Nem biztos hogy a másik kutya támadta meg, bár több mint valószínü. Az sem biztos hogy emberre is veszélyt jelent.
De jobb ha elkerülöd. :(
Van kerítés... és hogyha az utcára kijut és ott megtámad mikor jövök haza???
Rangsor... Átharapom a másik farkát, akkor majd tudi fogja ki a góré...
Szép!
"Ez a kutya ugye harci kutya a fajtáját ítélve."
"Biztos nem a vizsla produkálta ki a verekedés! Az olyan szelíd egy kutya! Ha rászólt a gazdája eréjesebben, már megsértődött!
Az a kutya egy gyilkológép?"
Egyrészt - nem bírom ki - proVOKÁLTA (produkálni: [link] ; provokálni: [link] ), eréLYesebben.
Másrészt totál félinformációkból, nulla szaktudással, (remélhetőleg) kutya nélkül te EGYETLEN, általad nem is látott reakcióból és a kutya fajtájából összekombinálod, hogy a kutya meg fog téged támadni, SŐT, gyilkológépnek titulálod - ugyanezen logika mentén te potenciális gonosz szuperkém vagy, hiszen átnéztél már a szomszédba, és egyértelmű rosszindulatot mutatsz. Rettegek tőled.
Neked is kimosta az agyad a media, nekem a tacsko ment staffnak, persze a gyilkologep utanna nem hagyta magat.
Asszed mas kutyak nem mennek ossze?
"Rangsor... Átharapom a másik farkát, akkor majd tudi fogja ki a góré...
Szép!"
:D:D:D Miért, mit kéne csinálniuk? Szaladjanak át papírért-ceruzáért (bár akkor meg az lenne a baj, gondolom), és írjanak szerződést? Bár az átlagembernél nyilván intelligensebbek, befelé forduló hüvelykujjuk sajnos nincs, úgyhogy vagy átmész a "gyilkológéphez" és segítesz tárgyalni, vagy nem szólsz bele ahhoz, amihez nem értesz.
"D:D:D Miért, mit kéne csinálniuk? Szaladjanak át papírért-ceruzáért (bár akkor meg az lenne a baj, gondolom), és írjanak szerződést? Bár az átlagembernél nyilván intelligensebbek, befelé forduló hüvelykujjuk sajnos nincs, úgyhogy vagy átmész a "gyilkológéphez" és segítesz tárgyalni, vagy nem szólsz bele ahhoz, amihez nem értesz."
Aha... Nem tudom vajon te mit csinálnál, ha a te karodat harapná kettő egy laza mozdulattal, a kutyád, mert Ő akar a rangsorban feletted lenni...
Biztos megsimogatnád a buksiját... -.-'
Ez egyáltalán nem "összekaptak 1 kicsit..." dolog, átharapta a fakrát! Fel tudjátok ezt fogni?
Ha egy ember lábszárát harapná át, biztos menne az "agyonlőni!" dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!