Hogy lehetséges az UNIÓS pénzeket lenyúlni?
Figyelt kérdés
Sokszor hallottam,hogy így ellopják a pénzt meg úgy lopják el a pénzt. Én nem hiszem,hogy adna még egyszer úgy az UNIÓ pénzt,hogy előtte már ellopták. Meg úgy gondolom, hogy ennek vannak ellenőreik,tehát nem értem,hogy lehetséges ellopni?2017. aug. 15. 17:41
11/29 A kérdező kommentje:
Nem tudom,mert nem vagyok sem politikus,sem ügyvéd. De ha elküldelek mondjuk a boltba tejért és Te veszel 2000 ft literért akkor meggyanúsítalak egy sikkasztással.
2017. aug. 15. 18:25
12/29 anonim válasza:
Még mindig ott tartunk kérdező, hogy hogyan bizonyítod be a hűtlen kezelést, amikor minden rendben van jogilag a számlákon, a szerződéseken? Erre válaszolj, ne jogászkodni próbálj.
13/29 A kérdező kommentje:
Ha Én ugyanattól a cégtől tudok jóval olcsóbban venni ugyanazt,akkor az már bizonyos szintű bizonyíték.
2017. aug. 15. 18:27
14/29 anonim válasza:
Nem kérdező, nem 2000Ft-ért fogok tejet venni, hanem te adsz nekem 2000Ft-ot, hogy vegyek belőle 10 liter tejet. Én elmegyek egy haveromhoz, aki 100Ft-ért adja literjét. Megveszem tőle a 10 liter tejet 1000Ft-ért, azt mondom neki, hogy írjon számlát 2000Ft-ról, és adok neki 500Ft-ot zsebbe, én is megtartok 500Ft-ot. Mindketten jól járunk. Te pedig az életben nem fogod kideríteni, hogy én nem 200Ft-ért vettem a tej literét, hanem 100Ft-ért.
15/29 A kérdező kommentje:
Hol veszel combinót féláron?!
2017. aug. 15. 18:31
16/29 anonim válasza:
A barátaimtól, akiket ismerek, és adok nekik a pénzből amit kapok a vásárlásra.
17/29 Alain Delon válasza:
Az uniós pénzek felhasználásának átfutási ideje több év. Nem csak Magyarország van az Unióban, tehát nem csak minket ellenőriznek. Vikusék már sehol nem lesznek, mire kiderülnek az aljasságaik, és a majdani társaságot fogják elővenni miatta.
18/29 A kérdező kommentje:
Mimdégy,mindenesetre egy ilyen gyanús országra 100% -ra ráküldenék egy nyomozó osztagot,ha több száz milliárdról van szó azok kiderítik,de erről nem hallok,hogy lenne. Miért is?!
2017. aug. 15. 18:35
19/29 anonim válasza:
Mert mindenki kap egy kis kenőpénzt. Te is befognád a pofádat 50-100millió (vagy akár 1-2 milliárd) Ft láttán, a kajmán-szigeteki bankszámládon. Nagyon-nagyon erős, határozott személyiség kell ahhoz, hogy valaki ne legyen korrumpálható, hanem ellene küzdjön, mondhatni árral szemben.
20/29 anonim válasza:
Az EU-s pénzeket a magyar állam osztja szét és ők ellenőrzik hogy mire lett költve. Ebből talán már egyértelmű hogy innentől gyakorlatilag simán el lehet lopni. Az EU-nak nincs jogköre arra hogy ilyesmit ellenőrizzen. Ha ilyet tenne a tagországok szuverenitását erősen megsértené. Annyit tesznek hogy szépen elzárják idővel a pénzcsapot ha azt látják hogy a támogatásokból az ország nem fejlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!