Hogy lehetséges az UNIÓS pénzeket lenyúlni?
Jaj istenem kérdező...
Én vagyok az unió, azt mondom, hogy itt van 10 milliárd Ft, vegyetek 10db combino villamost.
Én vagyok az állam, elmegyek a combino piacra (lesarkítva), odamegyek egy haveromhoz, vagy haverom haverjához, és azt mondom neki, hogy figyu, te vagy a cégvezető, adj nekem 10 db combino villamost, adok érte 7 milliárd Ft-ot, te írsz nekem 10 milliárdról számlát, kapsz a maradék 3 milliárdból 1,2-őt, én pedig 1,8-at, jó lesz? Persze pajtás, ezer éve ismerjük egymást, egy szót se erről a kis csalásról az uniónak jó? Természetesen.
Hazajövök. Az emberek boldogok, miért? Mert van 10 db combino villamos, jobb a tömegközlekedés. Az unió boldog, miért? Mert azt csináltuk a pénzével, amit mondtak. Boldogok az üzlet lebonyolítói is, miért? Mert annyit kerestek egy ügylettel 8-an, 10-en, mint amennyi pénzt te meg én együtt 300 év alatt sem keresnénk meg.
Hogy ellenőrzöd le okostojás?
1. az ügyvédeink aláírták, a száma hiteles
2. a könyvelésben szerepel
3. én kifizettem érte a 10 milliárdot, ott szerepel a papíron, ami hitelesítve van több szakember, cégvezető, ügyvéd aláírása szerepel rajta, teljesen rendben van jogilag.
Tehát akkor hol a probléma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!