Ha lehetséges lesz a melegházasság, akkor a többnejűség és a testvérek közötti házasság is engedélyezett lesz majd?
És aki a kedvenc kutyusával akar házasságot kötni, az élje az életét boldogtalanul, mert pár bigott, ókonzervatív kriptaszökevény ezt nem tartja helyesnek?
Álljunk ki a zoofilok, nekrofilok, pedofilok jogaiért is!
Egyetértek, legyünk következetesek, legyen poligámia is, az állam ne szóljon bele, hogy ki(ke)t szeretek, ha azzal nem okozok kárt senkinek.
A testvérek közti házasság már neccesebb, mert az esetleges kopulálásuk veszélyezteti a születendő gyermek egészségét. Ehhez én személy szerint államként nem asszisztálnék.
A bigámia jogi egyenlőtlenség.
Mindenki egy személlyel élvezheti a jogi előnyöket.
A házasság amúgy sem elsősorban érzelmi kérdés,hanem jogi..
De akkor nézzük az érzelmi részét.
Te,azzal akarod összehasonlítani a "testvérházasságot" a melegházassággal,hogy "kit szeret".
Na már a melegházasságnál az illetők neme kérdéses,még a testvérházasságnál az illetők személye elsősorban,nem neme.
Ha valaki mondjuk heteroszexuális,de szerelmes a testvérébe,akkor az nem kizárólag a testvéréhez vonzódik,hanem az ellentétes neműekhez.
Tehát házasságot köthet más olyan személlyel is,akihez érzelmileg/szexuálisan vonzódik.
Még az,hogy valaki meleg,nem egy konkrét személyhez köthető.
Tehát,Kati és Jani,akik heteroszexuálisak kiszerethetnek egymásból,és megismerhetik Károlyt és Julit,aki nem a testvérük(az már mindegy milyen nemű az illető,de nem a testvére).
Még Béla ha nem házasodhat össze Józsival,akkor Tónival sem házasodhat össze,aki már egy másik személy,akihez szexuálisan vonzódik/vonzódhat.
Amúgy felőlem házasodjanak a heterók,de ne az én és más melegek pénzén kapjana adókedvezményt,majd később családi pótlékot a gyerek után.
Ha a kisebbségtől jogokat akarnak elvenni,akkor nem is szipolyozzák ki őket.Legyen bennük tartás és tartsák el önerőből a népes családjukat!
"Amúgy felőlem házasodjanak a heterók,de ne az én és más melegek pénzén kapjana adókedvezményt,majd később családi pótlékot a gyerek után."
Te meg kapj majd nyugdíjat abból, amit a te gyereked termelt meg.
"Te meg kapj majd nyugdíjat abból, amit a te gyereked termelt meg"
a nyugdíjat a családok miatt találták ki.
Ha nem kellene ennyi pénzt levonni,egy egyedülálló bőven megélni a saját pénzéből és öngondokodhatna.
Ti nem tudjátok magatokat eltartani a sok gyerekeitekkel,mégis tartjátok a markotokat,de másoktól jogokat vesztek el.
És ti szidjátok a romákat mellette,hogy másokon élősködnek.
Mi ez ha nem másokon való élősködés,hogy "nekem mindent,másoknak semmit"?
Szóval itt mindenre csak a HETERÓ,CSALÁDOS ember jogosult.Minden segélyre a TÖBBIEK pénzén!
Természetesnek veszitek,hogy másoktól levonják a pénzt és hozzátok kerül.
De miért is?
Szóval lehet olyan hülyeséget mondani,hogy valaki a széket veszi feleséül,és stb.
De a szék nem dolgozik,utána nem vonnak adókedvezményt,a szék nem eszik,0 Ft költségvetéssel elvan.
A melegek képzeld eltartják magukat,mert tanultak,nem gyereket vállaltak,és keresnek annyit,hogy eltartsák magukat még idős korban is!
Még te gyereket vállaltál 3-4-et,amit a társadalom nevel fel.Mert 2 fizetésből nem lehetne piaci viszonyok között megélni 5-6 főnek.
Erre találták ki az államot.
Csak van egy szabály,hogy nem harapok bele abban az ujjamba,amit etet.
"Ha nem kellene ennyi pénzt levonni,egy egyedülálló bőven megélni a saját pénzéből és öngondokodhatna."
Most. És 80 évesen? De jó, oké, ne szülessenek gyerekek. Jól élünk, 70 - 80 évig, aztán elpatkolunk, kihal az emberiség - tök jó.
Amúgy társadalomban élünk, és a többség nem meleg - még. A többség családot akar - még. És ennek megfelelően működik a társadalom, elvégre demokrácia van, nekik kedvez, másoknak kevésbé, a többség akarata érvényesül, és hogy neked is legyen majd valamennyi nyugdíjad, meg kell szülni, fel kell nevelni a majdani dolgozókat. Elvégre egyszer két ember szerette egymást, aminek a mellékelt ábrája te magad vagy. Panaszkodj a jóistennél, hogy neked miért nem adott egészséges emberi ösztönöket. Nem vagyok én szörnyeteg, sajnálnálak - de hát ti mondjátok, hogy ez nem betegség, tehát nincs miért.
A társadalom meg a többségnek kedvez, ez már csak így van.
Ergó, megszívtad. Ezt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!