2018-ban lehetséges, hogy ne a Fidesz nyerjen?
Figyelt kérdés
2017. jún. 19. 10:53
1/18 anonim válasza:
Nyerni valószínűleg nyernek az a kérdés hogy kisebbségből kell kormányozni majd vagy nem, bár már elő van készítve a Fidesz-jobbik koalíciónak a terep.
2/18 A kérdező kommentje:
Én nem hinném, hogy a jobbiknak bármi köze lesz a kormányzáshoz.......
2017. jún. 19. 11:05
3/18 anonim válasza:
Dehogy lesz kisebbsègi kormànyzàs, simàn meglesz a kormànyzàshoz szukseges többsèg,az egyedüli kèrdès a 2/3,de az ellenzèk jelenleg megosztottsàgàt figyelembe vève egyre valòszìnűbb.a Jobbik pedig màr több mindenben èrt egyet a baloldallal mint a fidesszel
4/18 anonim válasza:
Fidesz-Jobbik koalíció biztosan nem lesz. Vona kijelentette hogy ha nem sikerül a kormányváltás egyedül akkor inkább maradnak ellenzékben, mint hogy feladják az elveiket.
Van amiben a Fidesszel (határzár, civiltörvény), van amiben a baloldallal értenek egyet (a mostani plakáttörvény pl.). De szerintem legfeljebb a Jobbiknak van esélye egyedül a Fidesszel szemben, bár én szerintem 20%tól több most sem nagyon lesz.
5/18 A kérdező kommentje:
a vicc az, hogy az elveiket már rég feladták, amikor a régi szavazóiknak hátat fordítottak....
2017. jún. 19. 11:55
6/18 anonim válasza:
Akkor sem csak rasszistákból, meg antiszemitákból állt a szavazó táboruk, szerintem.
Ez a néppártosodás meg...csak így van esélyük megszólítani a többi szavazót is, hogy ne csak egy rétegpárt maradjanak. Az elveiket nem adták fel szerintem, ugyan azok a programpontok vannak, ugyanazokat vallják mint 4-5 éve, csak másabb köntösben.
7/18 anonim válasza:
Ha az egyéni választókerületekben nem ők nyernek, igen. A támogatottságuk csökken, 2010-ben 2/3 szavazott rájuk, '14-ben már csak 43% ( kb 2,2 millió ember ), most már csak kb 1,8-1,9 millió ember szavazna rájuk. Azaz az egyéni körzeteken dől el minden. Ha nem fideszesek választanak meg, simán le lehet váltani.
8/18 A kérdező kommentje:
hát a néppártosodással az ellenkezőjét érték el,,,, elég sok szavazót veszítettek... többet, mint, amit nyertek. 2018-as választás majd alátámasztja a közvéleménykutatási eredményeket...
2017. jún. 19. 12:06
9/18 anonim válasza:
Én sem gondolom hogy mostanra érik be ez a folyamat. Valószínű megint a Fidesz nyer, de majd meglátjuk jövőre.
10/18 A kérdező kommentje:
szerintem soha nem érik be...vona gábor búcsút intethet... a jobbik arcát épp a radikalizmus adta, ez meg már leveszett.... a momentumban és kétfarkúban többet látok pár év múlva..
2017. jún. 19. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!