Ha lehetséges lesz a melegházasság, akkor a többnejűség és a testvérek közötti házasság is engedélyezett lesz majd?
"Szóval itt mindenre csak a HETERÓ,CSALÁDOS ember jogosult.Minden segélyre a TÖBBIEK pénzén!"
Álljunk már meg. 42 éves vagyok, egy gyerekem van. Nehogy már levezesd, hogy annyi minden az ölembe hullik ebben az országban a te rovásodra. Ez nem a humor kategória.
"Természetesnek veszitek,hogy másoktól levonják a pénzt és hozzátok kerül.
De miért is?"
Te hülye vagy? Mit kapok én tőled? Honnan veszed, hogy akkor nagy pénzek járnak a gyerek után. A legtöbb család számára általában sok lemondással jár egy gyerek születése, én jól keresek, de a túlnyomó többség így van vele.
"De a szék nem dolgozik,utána nem vonnak adókedvezményt,a szék nem eszik,0 Ft költségvetéssel elvan."
De ami te vagy a barátod seggéből kijön, az sem ér sokat.
"A melegek képzeld eltartják magukat,mert tanultak,nem gyereket vállaltak,és keresnek annyit,hogy eltartsák magukat még idős korban is!"
Értem, ergó minden heteró csóró. Én és a feleségem havi nettó 900 körül keresünk, jó, nem svájci színvonal, de magyar viszonylatban nem rossz.
"Még te gyereket vállaltál 3-4-et,amit a társadalom nevel fel."
Fogalmad nincs mit jelent egyetlen gyereket nevelni.
"Erre találták ki az államot."
Az államot azért találták fel, hogy a többség érdekeit képviselje. És hellyel - közzel, hibákkal, de kb. azt teszi.
"Csak van egy szabály,hogy nem harapok bele abban az ujjamba,amit etet."
Te másba harapsz.
Nem hal ki semmi.
Ugyanis,aki gyereket akar,az akkor is fog vállalni,ha nem kap érte segélyt.
Csak akkor majd a saját pénzén,szegényebben fog felnőni,nem másokéból.
Megnézheted a világ legszegényebb országait,csak úgy szaporodnak.
De ha már létezik egy gondoskodó társadalom,ahol egyesek másokról gondoskodnak,akkor nem kellene belerúgni azokba,akikből élsz.
Tegnap lehetett itt olvasni olyan kérdést,hogy 18 évesen kiteheti már e végre a gyerek szűrét a "kedves apuka".
Addig jó a gyerek neki,még kapja utána a pénzt.
Az ilyeneket a társadalom büntetni kellene,nem pedig azokat,akik segítségével eddig nevelhette a gyerekét közpénzen.
A gyereke meg választhat,vagy kínlódhat az életben egyedül,vagy ő is belekezdhet a családi bizniszbe a többi adófizető pénzén,mint az apukája,aki mondjuk így jutott lakáshoz és más előnyökhöz.
"Értem, ergó minden heteró csóró. Én és a feleségem havi nettó 900 körül keresünk, jó, nem svájci színvonal, de magyar viszonylatban nem rossz. "
Ha ennyit kerestek,akkor tartsátok is el magatokat!
Miért kell a többi adófizetőnek titeket még családi pótlékkal támogatni?
Te nem is szorulsz a segélyre,persze az ingyen pénzt gyanítom nem utasítod vissza,de mások jogait elveszed,mert hát "nekünk mindent,másnak semmit" tipikus díiszpéldánya vagy.
"Az államot azért találták fel, hogy a többség érdekeit képviselje. És hellyel - közzel, hibákkal, de kb. azt teszi. "
Márpedig a többség nem keres,ha vi 900 ezret,mégis te támogatva vagy.
Akkor kit is támogat az állam?
"Márpedig a többség nem keres,ha vi 900 ezret,mégis te támogatva vagy."
Mivel vagyok támogatva? Ja, igen, amíg gyesen volt, az asszonynak olcsóbb volt a BKV bérlete, a kutya mindenit, ég is pofám.
Komolyan, írd már le, mit hiszel, hogy kapok egy gyerek után.
Egy gyerek után is többet kapsz,mint egy meleg,aki semmit nem kap.
De tőle még a jogot is elvennéd a házasságtól.
Ez a probléma.
Megnézném milyen képet vágnál hozzá,ha azok,akik a te pénzeden kapnak kiváltságokat(pl szinte majdnem ingyen utaznak a buszon) mondják meg neked,hogy neked még a levegőhöz sincs jogod.
"ingyen pénzt gyanítom nem utasítod vissza"
Naná, hogy nem utasítaNÁM vissza. De nem kapok ingyen pénzt. Jó van valami tízen - huszon ezer családi pótlék. Most felajánljam valami Gay Parade vagy hasonló javára? Á, inkább veszek valamit a kislányomnak belőle.
Apropó. A te szüleid elfogadták annó?
De itt nem csak rólad van szó.
Az,hogy te egygyerekes vagy,az egy egyéni eset.
Hanem úgy mindenkiről.
Az is ugyanúgy házasodhat,akinek 1 gyereke van,mint akinek 5.
A melegek viszont nem.
"De tőle még a jogot is elvennéd a házasságtól."
Senki nem vesz el semmit, mert soha nem is volt jogotok a házasságra, és ez így van jól.
Voltak időszakok a történelemben, amikor üldöztek és irtottak benneteket, amivel jóérzésű ember nem érthet egyet. És voltak idők, amikor megtűrtek, sőt, elfogadtak benneteket, így van rendben, így van ez ma is.
És itt álljon meg a menet, kiváltságokat ne akarjatok, büszkék ne legyetek magatokra, mert igazán nincs mire. Házasságot meg végképp ne akarjatok.
Megvan a jogotok, hogy együtt éljetek a kiválasztottatokkal, akár hivatalosan is, ahogy sok heteroszexuális teszi mostanában. Azért teszi ezt sok heteroszexuális, mert irtózik a házasság intézményétől, és azért irtózik, mert a házasság több, mint egy szimpla összebútorozás.Jogilag már nem, anyagilag sem, csak érzelmileg. A házasoknak is (ezért házasodnak össze), és a házasság ellenzőinek is (ezért nem hajlandóak rá). Ezzel nincs semmi gond, az ő döntésük.
Viszont attól a pillanattól, hogy ti is házasodhattok, a házasság intézménye semmivel nem lesz több a sima összebútorozásnál, értéktelenné válik. Ti semmivel nem lesztek gazdagabbak, csak mástól vesztek el valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!