Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Vajon a mai fiatalok akarnak...

Vajon a mai fiatalok akarnak e családot alapítani? Szeretnének e gyereket vagy gyerekeket? Bennük van ez vagy már eltűnt belőlük a család gondolata?

Figyelt kérdés

2017. aug. 13. 20:32
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:

"nem lehet beteg, nem válthat munkahelyt,"

Ő,hát ha nő vagy és 25-40 között,akkor még eleve azt is feltételezik,hogy te hamarosan majd gyereket akarsz,így már ezzel hátránnyal indulsz,hiába mondod el,hogy te nem akarsz gyereket.

2017. aug. 14. 03:28
 42/58 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki, aki akar magának barátot vagy barátnőt, és együtt akar élni vele, az légy szíves akarjon gyermeket is! Nem 3-4-5-öt vagy többet, hanem csak 1-2-t, de legalább vállaljon! Nekem nem lehet gyermekem, nem is lesz, de nektek legyen! NEM ÉN fogom megoldani az újánépesedési problémát, hanem TI, akiknek lehetne gyermeke! Nem Orbán Viktor tudja! Ő csak max betelepíteni tud! De ha NEM akarjátok, hogy úgy legyenek más országból betelepítve, akár Ukrajnából, akár akárhonnan, akkor kérlek legyen gyermeketek! Legyen gyermeketek, és törekedjetek arra, hogy neki ebben az országban jobb legyen, mint nektek volt! Ti tudjátok megoldani, hogy több legyen itthon a fizetés, ti, a családos emberek, akiktől rettegnek a politikusok, mert TI képesek vagytok változtatni! Felejtsétek el, hogy 25 év felett még bulizni kell! Ha eddig buli volt az iskola, buli volt az élet, és még úgy érzed nem buliztál eleget, akkor akármennyit bulizhatsz, mindig így fogod érezni! Mindegy mit érzel, alapíts családot, az élet nem a buliról szól! Alapíts családot, és aztán tűzd ki célul, hogy mire a gyereked munkába akar állni, kétszer akkora legyen a fizetése, mint neked, amikor ő megszületett!
2017. aug. 14. 09:06
 43/58 anonim ***** válasza:
Ezt már leírtad egyszer, 56-os, különben meg nem hinném, majd a te felhívásod hatására jön meg a gyerekvállalási kedv :)
2017. aug. 14. 10:05
 44/58 A kérdező kommentje:
Ha 56-os alatt a 42 válaszadóra gondolsz hát én sem kampányolnék sehol sem mert biztos,hogy nem jön meg a gyerekvállalási kedv :D
2017. aug. 14. 10:33
 45/58 anonim ***** válasza:
42# Szeretnék gyereket, de nem itt. Más országban, ahol úgy érzem, mindannyiunkra sikeres élet vár.
2017. aug. 14. 10:54
 46/58 anonim ***** válasza:
88%

"Felejtsétek el, hogy 25 év felett még bulizni kell! "

Ja,értem,aki 25 felett nem vállal gyereket,az mindenki bulizik.

25 alatt csak a buta,proli emberek vállalnak tudatosan gyereket,semmi iskolai végzettséggel,ahol a nőnek az a célja,hogy megfogjon valami pasit.

Na meg melóhelyen,ha elmész állásinterjúra nem mutat jól az önéletrajzba,hogy suli után te egyből lebabáztál,mert azt sugallja a munkaadó,hogy egy lusta dög vagy,a könnyebb utat kerested.

Ha már tanultál,akkor dolgozz pár évet!

2017. aug. 14. 14:26
 47/58 A kérdező kommentje:
Nekem van pár ismerősöm aki az miatt hagyta abba a sulit mert gyereke lett közben :) Az az óvszer ugye ugye :) Később érettségiztek le !
2017. aug. 14. 15:08
 48/58 anonim ***** válasza:

Hát gratulálni tudok nekik!

Azért nem tapsolom meg őket,ha nem bánod:D

2017. aug. 14. 15:58
 49/58 anonim ***** válasza:

'Az az óvszer ugye ugye :)'

Zseton nem volt rá vagy csak nem állt szándékukban feltenni? :D

2017. aug. 14. 16:02
 50/58 A kérdező kommentje:
Tizenévesek voltak szerintem szégyen érzetük volt megvenni. Azóta mind együtt vannak van 1 akinek lett még 1 gyereke. Megoldották valahogy a helyzetet gondolom szülői segítséggel.
2017. aug. 14. 17:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!