Vajon a mai fiatalok akarnak e családot alapítani? Szeretnének e gyereket vagy gyerekeket? Bennük van ez vagy már eltűnt belőlük a család gondolata?
Én nem szeretnék gyereket. Azért mert meleg vagyok, nem igazán tudod elképzelni a helyzetet, hogy van egy férjem és neveljük a gyerekünket :S Kicsit fura lenne..
22/f
30-as! Nettó 260-as kezdő fizetések, amiket még emelnek is, higgyük is el? Esetleg multinál, ha volt kapcsolatotok és benyomták jó állásba a gyereket.
Én leírtam a valóságot a valós béreket, amiket egy pályakezdő kaphat, legalább ne hazudozz már. Én a magam 170-ével ilyen fiatalon kifejezetten jól fizetettnek számítok, még van aki irigykedik is, hogy de jól megy. Igaz nem is multimilliomosokkal lakom egy környéken, gondolom ti igen, azért írsz ilyen nevetségesen magas összegeket.
25 vagyok, a 24 eves felesegemmel decemberre varjuk az elso gyerekunket, de kesobb szeretnenk meg tobbet is...
de mar nem otthon lakunk
A mai fiatalokról általában nem lehet nyilatkozni. Van ilyen meg olyan. Van, aki szaporodik mint a nyúl, van aki soha nem akar gyereket.
Én a gyerekmentes táborba tartozom, mert igazából megrémít az, hogy mennyire kicsinálja, igazi bérrabszolgává teszi az embert a gyerek. Akit ismerek gyerekkel az úgy él, hogy kelés-evés-gyerek-meló-gyerek-evés-belezuhanunk az ágyba kezdődik elölről. Basszus egy könyvet nem tudnak elolvasni a gyerek miatt, a teljes elhülyülés és leépülés útja a gyerek. Ismertem például egy nagyon tehetséges lányt, aki szerintem remek író lett volna, de 24 évesen kipottyantott magából egy ikerpárt, na onnantól kezdve nem, hogy nem írt semmit, de már maga is azt mondja, hogy már nem magáért, hanem a gyerekeiért dolgozik, Jézusom ez az agymosás, mi ez ha nem rabszolgaság? Nem lehet beteg, nem válthat munkahelyt, nincs szabadideje.
"Szerintem nincsen ezzel semmi baj,hogy akinek nem tetszik valami lelép . Lépjen is ! Ki tartja vissza ? szabad világ van :D "
Pontosan,szabad világ van.
Ha valaki itthon akar gyerek nélkül élni,azt is megteheti.
Még mindig jobban megél,mint gyerekkel.
"Én nem szeretnék gyereket. Azért mert meleg vagyok, nem igazán tudod elképzelni a helyzetet, hogy van egy férjem és neveljük a gyerekünket :S Kicsit fura lenne..
22/f"
Ennek semmi köze a melegséghez.
Ha akarnék gyereket,nem ezen múlna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!