Vajon a mai fiatalok akarnak e családot alapítani? Szeretnének e gyereket vagy gyerekeket? Bennük van ez vagy már eltűnt belőlük a család gondolata?
Amúgy a kérdésre válaszolva én nem szeretnék.
Örülök,ha én megélek majd valahogyan.
Olyan országban élünk,ahol annyira vagy jó,hogy a követező hónapig kihúzd,nincs is nagyobb igény erre,az embereknek ez megfelel.
Ők nem gondolnak bele,hogy a nyugdíjra való jogosultság 40 év,és 65 év korhatár,és addig bizony nagyon sokszor lehet beteg az ember,és ha nincs tartaléka cseszheti.
Ilyen országba nem szívesen vállalnék gyereket,ami "munkaalapú" társadalmat éljenzi,hogy "örülj,hogy van munkád,meg kapsz egyáltalán fizetést"
Ez nem élet,ez egy állandó nyomorgás a halálig.
Ha már én megszülettem,azon nem lehet mit tenni,de én miért "ajándékoznám meg" ezzel a nyomorral egy másik emberi lényt?
Ja,10-en évesen én meg Superman akartam lenni.
Egy 10-en éves,de sok 20-on éves sem tudja mi igazán az élet.
Az egyik unokatesóm 30 éves,nő,jól keres,de 10 évvel ezelőtt azt mondta nekem,hogy ő 5 gyereket akar.
Szerinted mennyi van neki?Nulla.
Álmodozni lehet,csak idővel felébredsz,ki előbb ki utóbb.
Én szeretnék családot alapítani, legalább 3 gyerekkel. Már csak a megfelelő asszonyjelöltet keresem. Én nem ragaszkodom a saját lakáshoz sem bár jó lenne, de egy megfizethető bérlakásnak is örülnék, most a szüleimmel lakom.
29/F
Én nem szeretnék idehaza, és ez az állam hibája nem az enyém. Tudván hogy itthon számolgatni kell a tetves pénzt hogy jusson amire szeretném, kint ugyanilyen életvitel mellett nem kéne szerintem ahogy a szakmámat ismerem.
Jelenleg együtt vagyok egy lánnyal, találkozgatunk, csinálunk mindig valami programot, kisebb-nagyobb utazásokat, illet magunkra elegendő a pénz amit megkeresünk. Így a ruha, mobiltelefon, egyébb dolgok árait nem kell nézni azon felül hogy adunk haza, hisz Ő is otthon lakik még, spórolás mellett is évtizedet vesz igénybe egy saját ingatlanra való összeg, albérlet kilőve mert ugrana a kocsi fenntartása is egy koszfészek szoba bérléséért.
Nekem olyan áron nem kell család, ahol nyomorog a felnőtt csakhogy meglegyen minden az beiskolázásra, egy gyerek nem járhat olyan cipőben aminek válik lefelé a talpa, követnie kell a mai kort, ehhez pedig pénz kell, amiből vagy a gyerek és én is jól élünk nélkülözés nélkül amennyiben ez nem lehetséges akkor hagyjuk a fenébe a témát.
Anyuék is látják a problémát ami ebben az országban megy, hosszútávon viszont nem látja egyikőnk sem a végét, de valószínű hogy én már azok táborába fogok tartozni akik megélhetés miatt nem vállaltak gyereket.
25F
Gratulálok a sok vinnyogónak :)
Főleg az előttem lévőnek.
Gondolom az eszetekbe se jut, hogy normális szakmátok legyen(mielőtt elkezdődne a németországozás, nézzétek meg mennyibe kerül egy 3 szobás lakás Németben vagy albérlet, plusz ott nincs gyes se semmi, szal minimálbérből ott se vállalnak gyereket, látszik is ám a demográfián).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!