Szokás szidni az oktatást. De akik ezt teszik tudják
egyáltalán milyen tanárok tanítanak egy átlagos
álltalános iskolában?
Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek de sokszor nagyon alacsony a színvonal e téren. És nagyrészük a tanároknak évtizedek óta tanít. Erről ki tehet?
2017. aug. 8. 20:27
1/8 anonim válasza:
"Szokás szidni az oktatást." Én inkább az oktatás hiányosságairol szoktam hallani. Van igazságuk, föleg az "álltalános iskolában"
2017. aug. 8. 20:34
2/8 anonim válasza:
Hogyhogy ki tehet...erről is a kormány. Tudod jól, mi az uralkodás első szabálya: MINDENÉRT te vagy a felelős.
2017. aug. 8. 20:37
3/8 anonim válasza:
Sajnálatos módon a tanárokból egyre nagyobb hiány van (elöregedés, kevés jelentkező), főleg mondjuk kémia és fizikatanárok terén, és sajnos már olyanokat felvesznek tanári szakra, akiket soha a büdös életbe nem engednék gyerekek közé, nem lehet rájuk felnézni de még tisztelni sem, és vannak olyan tanárok akik szerencsétlen életüket ártatlan diákokon élik ki. Természetesen jelenleg is termelünk ki kiemelkedő igazi tanárokat, tanítókat, de sokan elrettenek a szörnyen kicsi megbecsülés miatt, és önmegvalósulás helyett egy felülről írt tananyagot KELL megtaníttatni a kicsikkel.
2017. aug. 8. 20:40
4/8 anonim válasza:
Soros berenc tanarok
2017. aug. 8. 20:46
5/8 anonim válasza:
Milyen tanárok tanítanak egy általános iskolában?
2017. aug. 8. 20:57
6/8 anonim válasza:
Én nem szoktam szidni az oktatást. Van annak elég baja enélkül is.
2017. aug. 9. 00:29
7/8 anonim válasza:
A második válaszadónak van igaza: a kormány az oka, hogy nincs épkézláb oktatásunk. A lehetőség megvolna rá, de sokkal jobb helyen van az adófizetők pénze a zsebükben, mint az oktatásban.
Amíg a Fidióta-nyalókák megszavazzák ezeket a köztörvényes bűnözőket egy ország irányítására, addig itt nem lesz változás.
2018. szept. 13. 04:29
8/8 anonim válasza:
tudjuk, milyenek a tanárok, és azt is, hogy ez nem az ő hibájuk
nincsenek megfizetve, ahogy senki nincs ebben az országban a pártkatonákon meg a nyaloncokon kívül
hálás köszönet a sok ostoba szavazónak, akik harmadjára is megválasztották ezt az országromboló kártékony csürhét
majd amikor az utolsó épkézláb tanár is lelép külföldre, és tele leszünk analfabéta képzetlen furkókkal, lehet ünnepelni hogy Orbánisztán milyen jól teljesít, nálunk a legmagasabb az egy négyzetméterre jutó idióták száma...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!