Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A légkondit kötelezővé kellene...

A légkondit kötelezővé kellene tenni?

Figyelt kérdés

Mindenütt, ahol nincs.

Magáncégeknél,közintézményeknél, állami cégeknél, tömegközlekedési járművekben.

Az USA-ban már a 70-es években is nagyon elterjedt volt a légkondi.Manapság pedig, nem építenek házat nélküle.

A 21. században a légkondi annyira alap, mint télen a fűtés.

Miért lenne erre szükség?

Az egészség miatt, ugyanis a klíma elhanyagolható egészségügyi kockázatokat rejt ehhez a nagy meleghez képest.

Manapság divat szidni a légkondikat,hogy mennyire rossz, sok energiát használ.A fűtés is baromi sok energiát használ.

2017. aug. 4. 19:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

#19 és #20, hol írtam én olyat, hogy órákon át kell nyomatni? Van minden masinán egy szép nagy kerek gomb OFF felirattal. Ha már nincs rá szükség, megnyomjuk, és voilá!

Ha pedig megint elkezd fölfelé szökni a hőmérséklet, megint visszakapcsoljuk. Szerintem ez nem rakétatudomány. És így még sokba se kerül.

Persze amelyik hülye egész nap nyomatja, alatta ül, megfázik, az cirkuszol hogy ejj de sokba kerül. Az ilyet nem tudom sajnálni. A kocsidat is járó motorral hagyod ott mindenhol?

2017. aug. 5. 17:21
 22/24 anonim ***** válasza:

A 17 fok hideg órákon át, viszont a légkondi sem 17 fokot fúj, hanem hidegebbet. A légkondi sem ész nélkül tolja +6 fokos levegőt, van mindegyiknek automata funkciója már vagy 30 éve.

Egy normálisan telepített légkondicionáló rendszer az hatékony és nem okoz megfázást sem, ha normálisan használják. 23-25 fokban pedig kényelmesen le lehet húzni egy műszakot akármelyik hivatalban, hiszen normális esetben a fűtési szezonban sincs több...

Nekem úgy tűnik, hogy sokaknak fogalma sincs pár dologról aztán a helyett, hogy kipróbálná vagy megpróbálná megérteni inkább irtsuk tűzzel vassal... Üdv a középkorban.

2017. aug. 6. 20:03
 23/24 anonim válasza:

Jó lenne, csak a legtöbben átesnek a ló túloldalára a használattal.

A műszálas ruhák egyidejű betiltásával nyáron, mert sok embernek csak azért van melege, mert izzad a poliészterben.

2017. aug. 10. 13:28
 24/24 anonim ***** válasza:
A műszál nagyon nagyon rossz ötlet, akár télen, akár nyáron. Nyáron jól aládfűt, télen meg meggémberedsz benne. Egyedül védőfelszerelésre alkalmas.
2017. aug. 11. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!