Te mit tennél, ha a közeljövőben a kormány kötelezővé tenné minden magyar állampolgárnak a chip beültetését bőr alá?
szerintem már lett bizonyítva párszor,hogy a diktatúra nem működik sokáig,és manapság már értelmesebbek is az emberek mint párszáz éve mondjuk
ilyen úgyse lesz,a sok majom embert úgyis tudják követni pl facebookon keresztül
Mondok valamit, annak idején 2010-ben arról cikkeztek hogy 2012-re már a világon az összes emberbe bele lesz ültetve a chip.Én nagyon kivoltam akkor emiatt a hír miatt.Mondanom sem kell nem lett belőle semmi, úgyhogy én ezeknek már nem hiszek.Nem lesz semmilyen chip beültetés, vannak olyan elmebeteg állatok, akik szeretik riogatni a népet.Nem kell mindent elhinni amit az interneten írnak.
Olyan a világon nincs hogy egy ilyen dolgot már évekkel előre ne hirdetnének és nem sulykolnák folyamatosan az emberekbe.Olyan sincs hogy holnaptól bejelentik hogy kötelezően viselnie kell mindenkinek.Felejtsd el, ez csak egy nagy kamu.
1, A hozzád hasonló paranoid, üldözési mániások már 8 éve ezzel ijesztgetik az embereket.
2, Nem ültethetnek beléd ilyen vacakot, mert emberi jogokat sért.
3, Ha megpróbálnák, akkor fellázadnának az emberek vagy egyszerűen elmennének innen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!