"A Magyar Reformok Működnek! " Pontosan mikre gondol a kormány?
Egyrészt azt se tudtam, hogy reform van, mivel 2014 ben nem hirdetett a Fidesz programot, így nem értesültem, róla, illetve semmit sem tapasztalok, inkább a mély zuhanást érzem.
Másodszor mért kell ilyen komcsi módszerekhez nyúlni, hogy reklámozzák magukat ? Mire jó ez ?
Arra, hogy csókosok extra mértékben megtudnak gazdagodni, a többi pedig megy a süllyesztőbe.
Kezdem újra a Rákosi időkben érezni magamat. Akkor folyt mindenhonnan a párt és az állam dicsérete.
Van egy mondás, amit Orbán nyilván nem ismer: az öndicséret büdös.
Mély zuhanást min érzed? Kifelyteepnéd?
Azt hogy a magyar reformok működnek azt egy több oldalas kifelytéssel támasztják alá.
És tudom hogy 0ra pontoztok, de nem a Fidesz méri se a minimálbért se az átlag bért, se az inflációt, se a gyerekvállalás növekedését se a gdpt. És ezek javulnak. És körülöttem is javuslást és fejlődést érzek.
"Mély zuhanást min érzed? Kifelyteepnéd? "
Természetesen: Elsősorban a magyar helyesírás oktatásának színvonalán érzem.
#ma 10:57
Nagyon érdekes, hogy egy olyan ember próbálja elmagyarázni a javulást, aki írni se tud. Nem, nem elírtad, nem telóról írsz és mellément, ezek szarvashibák. LY -al írtad a kifejtenéd -et. Ez most hogy van ? Az olyan ember aki írni se tud, az nyilván mindent benyal amit mondanak neki.
De kérdésedre válaszolva, igen kifejtem.
- plakát propaganda
- statisztikai csalások
- milliárdos pénzkidobások
- trafikmutyi
- földmutyi
- a Fideszes képviselők össze-vissza beszélnek a TV-ben
- közoktatás káosz
- egészségügy csődben van
- Questor és társai
- bevándorlás túlreagálása
- tüntetéssel kellett intézkedéseket megakadályozni (internet adó)
- 27% os adó még mindig megvan
- közmunkaprogram, ami valójában csak látszat, hogy "csökkenjen a munkanélküliség" -> utalok ezzel a statisztikák módosítására
- disznó áfa csökkentés miközben a csirke fogy a legjobban
- uniós támogatásokat sorba fideszesek nyerik
Soroljam még ? Soroljátok ti, nekem már elegem van belőle.
Múkogy!
És a reformok működnek!
Hogy erre miért nem gondoltak már a rendszerváltás kori kormányok...
Én tudom még sorolni.
vasárnapi zárva tartás, MTVA közszolgálati csatorna kényszerített előrehelyezése, a jólét látszatának keltése, hirtelen hozott döntések amiket hirtelen sztornóznak, cégek állami kézre kerülése, Felcsút, Habony Árpád és barátai, Matolcsy, MNB, NAV, stb stb stb...
És még erre mondják azt, hogy Gyurcsány és Bajnai a legszélhámosabb, nem kívánatosak...
Szánalom a FIDESZ!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!