Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "A Magyar Reformok Működnek!...

"A Magyar Reformok Működnek! " Pontosan mikre gondol a kormány?

Figyelt kérdés

Egyrészt azt se tudtam, hogy reform van, mivel 2014 ben nem hirdetett a Fidesz programot, így nem értesültem, róla, illetve semmit sem tapasztalok, inkább a mély zuhanást érzem.

Másodszor mért kell ilyen komcsi módszerekhez nyúlni, hogy reklámozzák magukat ? Mire jó ez ?

2015. júl. 19. 10:09
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
27%

"disznó áfa csökkentés miközben a csirke fogy a legjobban"

csak ebbe kötök bele, mert a többi megértéséhez neked minimum le kéne érettségizned, de így hogy a 8 általános sincs meg kicsit nehéz lesz

nem csökkent a disznó ÁFA-ja, csak a féldisznóé, amit annyian azért nem vesznek, és nem azért csökkentettek ÁFA-t, hogy neked jó legyen, hanem, mert ebben az ágazatban pont van potenciál

2015. júl. 19. 12:04
 12/25 anonim ***** válasza:
29%

"- közmunkaprogram, ami valójában csak látszat, hogy "csökkenjen a munkanélküliség" -> utalok ezzel a statisztikák módosítására "

hol dolgoznának ezek az emberek amúgy? mert nem véletlenül munkanélküliek...

79 155 forint, míg a szakképzetteknél 101 480 bruttó szerintem egész jó alamizsna egy kis közhasznúságért, amit köszönhetően a gonosz fidesznek a családosok sem kerülnek kellemetlenebb helyzetbe, mert akár az egész bruttót megkaphatják a családi adókedvezmény miatt

kösz orbán...

mit mondhatott el magáról az MSZP? hogy 28 ezer forintból meg lehetett élni? hogy könnyebb volt akkoriban munkát találni? hogy nem rendezkedtek be tömegesen az emberek segélyen való élésre?

aki tagadja hogy a fidesz ezt mind megoldotta az egyszerűen hülye

2015. júl. 19. 12:14
 13/25 anonim ***** válasza:
70%
Egy hazugságot ha elég sokszor ismételsz, a végén igazzá válik.
2015. júl. 19. 12:26
 14/25 A kérdező kommentje:

ma 12:04 és 12:14 gondolom ugyan az vagy.

Éppenséggel van érettségim (is), de te viszont félreértetted a kérdést, nem érdekel, hogy mi volt az MSZP idejében.

Kicsit felvilágosítanálak.

Munkanélküli embert elküldik közmunkára, aki vagy elmegy rá vagy nem. Ez teljesen mindegy, mivel a statisztikában el van küldve és van munkája. Elküldenek 10 ezer ember árkot ásni, elmegy belőle 3 ezer. Este leadják a híradóban, hogy 10 ezer ember kapott közmunkát, jajj de jó lesz nekik. És kérlek meg se próbálj erre rácáfolni, mert személyesen tudok ilyet. A közmunka nem megoldás semmire, annak se aki elmegy rá. De szerintem nem ragadtad meg a kérdés lényegét. Nem ez a legnagyobb baj a kormánnyal, de te mégis ezen lovagolsz. Mért ?

2015. júl. 19. 12:32
 15/25 anonim ***** válasza:
23%

Ez egy tipikusan "ugyemijenszarakóórmány" kérdés. Mit vársz? Úgyse értesz a közgázhoz, különben fel sem lenne téve a kérdés. A közmunkások kapcsán tévedtél, meg más esetben is, de ezt talán megértetted volna. De nem.

A közmunkára egyébként pályázni kell, nem elküldik az embert :).

2015. júl. 19. 12:37
 16/25 anonim ***** válasza:
24%

"Egy hazugságot ha elég sokszor ismételsz, a végén igazzá válik."

akkor már csak azt nem értem, hogy az ellenzék miért propagálja hogy nincs fejlődés... ezt szeretnék?

na jó nyilván ezt, de ti miért?

2015. júl. 19. 12:52
 17/25 A kérdező kommentje:

"Ez egy tipikusan "ugyemijenszarakóórmány" kérdés. Mit vársz?"

Pont azt várom, hogy valaki leírja, hogy mi van, mert valóban nem értek hozzá. Nyugodtan lehet mesélni, de te tipikus ostoba magyar módjára kritizálsz, elmondod, hogy milyen hülye vagyok, nincsen közgáz diplomám, amúgy manapság a kutyámat elküldöm a Corvinus ra az is megszerez 3 diplomát.

Ezt a pályázást nem értem. Meséld el. Gyula bácsi bemegy és megpályázza azt, hogy virágokat ültethessen vagy áshassa az árkot ? Aztán amire kihirdetik az eredményt éhes is hal.

Nem inkább arról van szó, hogy lejárt a munkanélkülije a jóembernek és mivel nem ért semmihez elküldik közmunkára ? Mit kell azon megpályázni, hogy tudja fogni az ásót ? Nevetséges amit próbálsz bemesélni, sok közmunkás beszélni nem tud rendesen, majd gondolod pályázati űrlapot ki tudja tölteni ? Például nézzed meg a harmadik hozzászólót. El tudod te ezt képzelni ?

2015. júl. 19. 13:28
 18/25 anonim ***** válasza:
24%

"Nem inkább arról van szó, hogy lejárt a munkanélkülije a jóembernek és mivel nem ért semmihez elküldik közmunkára ? "

Nem. A munkaügyiben regisztrálsz, de nem ajánlanak fel közmunkát, azt egy másik helyen kell külön kérni.

Nem kötelező dolgozni, még közhasznúként sem.

"te tipikus ostoba magyar módjára kritizálsz"

nem én mondtam

"amúgy manapság a kutyámat elküldöm a Corvinus ra az is megszerez 3 diplomát. "

de gondolom a "felsőoktatás tönkretétele" ellen te általában az első sorban vagy

"Pont azt várom, hogy valaki leírja, hogy mi van, mert valóban nem értek hozzá."

hát akkor mondjuk nem nagylendülettel felsorolásba kellett volna kezdeni hogy minden milyen szar

2015. júl. 19. 13:34
 19/25 A kérdező kommentje:

Isten mentsen meg attól, hogy baloldali legyek. Attól, hogy valaki nem bírja a Fideszt még nem balos. Nem a felsőoktatást akarom tönkre tenni, csak tudom, hogy egyes közgáz szakokról milyen haszontalan emberek jönnek ki.

"hát akkor mondjuk nem nagylendülettel felsorolásba kellett volna kezdeni hogy minden milyen szar"

Rendben, tudod mit tételezzük fel, hogy igazad van, akkor te soroljad fel a jókat is, hogy egálban legyünk. Kíváncsian várom.

2015. júl. 19. 13:39
 20/25 anonim ***** válasza:
43%
mivel itt a pontozás pártszimpátiára megy és ne objektivitásra ezért inkább kihagyom
2015. júl. 19. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!