A Jobbik megfelelne az elvárásaimnak?
2010-ben nagyon örültem, hogy a Fidesz nyert, én is őket támogattam.
Örültem, hogy végre eltűnik a baloldal, eltűnnek ezek a liberális marhaságok is, végre rend lesz, javul a közbiztonság és a kormány megbüntetni a hazaellenes csoportokat is, lesz magyar gazdaság is és nem kell a nemzetköziek fenekét nyaldosni állandóan.
Mármint, a Fidesz kommunikációjából úgy tűnt, hogy ez lesz.
De, mégsem történt olyan változások, amiket elvártam.
Utána még 2 évig hitegettem magam, illetve a családom is, hogy lassan elkezd dolgozni a kormány és kitakarítja az MSZP-SZDSZ által hagyott kuplerájt.
De, a kormány úgy csinál, mintha tényleg megcsinálná, kommunikációjából úgy is tűnik.De, aki utánanéz az láthatja, hogy semmit sem csinálnak.
Ez a migránskérdés is érdekes, kommunikációjukból ítélve tesznek ellenük, de a valóságban meg nem, hiszen ahelyett, hogy bezárnák a menekülttáborokat még újakat épülnek és bővítik a jelenlegieket.
Én nem erre a Fideszre szavaztam 2014-ben!
A közbiztonság nem javult semmit.
A rendőrség ne profitorientált legyen, hanem tessék annak a rendőrnek bemenni a gettóba , meg a putrik közé és ha kell, ne féljen előrántani a pisztolyát.
A Jobbik megfelelne az elvárásaimnak?
Nekem igazi nemzeti kormány kell, nem hamis.
az, hogy nem tiltották be azokat a pártokat amik más világszemlélettel rendelkeznek (tehát az összes nem-jobboldali pártot), egyike annak a kevés dolognak, amiért becsülöm a Fideszt
hogy a kérdésre választ adjak - igen, jelenleg a Jobbik az egyetlen népszerű párt, amiből kinézem, de tőlük sem valószínű, elég nagy iramban megy a néppártosodás, azért a melegek gyülekezési jogát továbbra is megvonnának tehát keményebben fellépnének a "liberális marhaságok" ellen, mint a Fidesz, ami tulajdonképpen nem is lép fel
a menekült-ügy tényleg érdekes, arra tökéletesek a muszlimok, hogy alaposan megnehezítsék a nem-írom-ide-melyik-népcsoport-mert-törlik-a-hozzászólásomat boldogulását, olyannyira, hogy szinte mindennapos Irán dicsőítése, de az már katasztrófa, ha ide menekülnek
Én mindig is a JOBBIK-van hittem. Ök azok akik nem a többi párt és ténylegesen tenni szefetnének valamit. (Főleg a férfi40 ami meggyőzőt)
Annak ellenére hogy probálják minden médiában besározni lehúzni nem igazán sikerül. Igy is képes erősödni és ez az ogazi dicsőség
És vajon miért is lépett ki?
De hozzunk egy hétköznapi példát: Ha te cigis vagy de leszoksz akkor örökre cigisként bélyegezzenek meg?
De akkor például Orbán ő véletlen nem volt KISZ-es és egyéb kommunista talpnyalásokat nem csinált? És az egész FIDESZ-es banda benne volt valamelyik kommunista talpnyalásban. (remélem ezért nem monderálnak meg, mert le merem írni az igazat)
Miért lenne kamu, te gyökér 8-as?
Járj utána, és azután taknyold a másikat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!