Vona es Schiffer miert nyalnak be egymasnak az utobbi egy-masfel evben?
Mivel sok dologban megegyeznek.
Pl: Antiglobalizmus, neoliberalizmus ellenesség....stb
Szerintem te nem tudod, ki ez a két ember. Az egyetlen közös bennük, hogy közelről látják a Fideszt lopni-csalni-hazudni.
Hogy kéne elképzelni egy zsidó-náci együttműködést?
"a jobbik nem naci part hiaba allitja azt a fidesz meg a baloldal. Vona egy hete jelentette ki, hogy aki naci romantikara vagyik annak nincs helyr a parton belul."
Ezen jót nevettem. Ez ugye irónia volt? :D
Én is hallottam ezt a nyilatkozatát, meg hogy lenyesegetik a vadhajtásokat, aztán gyorsan indítottak egy nyíltan rasszista jelöltet egy időközi választáson, mint ahogyan az összes időközi választáson rasszista jelöltet indítottak, meg amúgy is van belőlük bőven.
Ex-LMP-sként az a véleményem, hogy nagyon sok tekintetben vállalhatatlan lett az LMP. Olyanokban dolgokban is, amik nem jutnak el a nyilvánosság elé, de van ami igen. Schiffernek is elgurul olykor a gyógyszere. Régen sem volt emberileg szimpatikus, de tiszteltem őt a munkája miatt. Már nem tudom ezt sem értékelni nála.
Nem hozok fel konkrét dolgokat, mert ízléstelen lenne a régi fészekbe szarni.
Annyit azonban elmondok, hogy veszélyes jel az, ha a szakmaiság személyeskedéssel vegyül/váltja fel.
"Meg annyit hozzatennek, hogy a jobbik nem naci part"
Ja..persze. Majd ha koalícióra lépnek az LMP-vel, talán elhiszem. Az meg hogy Vona mit, teljesen mindegy. Egyik szavával üti a másikat, attól függően ki mit szeretne hallani. 1000-szer belebonyolódott már ebbe. De elég megnézni a képvidselőik tettét Novák Előddel az élükön.
Inkább úgy mondanám, hogy bemutatom a magyar parlament két konstruktív pártját vezető politikusát, akiknek a programjuk túl mutat egymás fikázásán és terveik dogmatikus elutasításán és képesek bizonyos dolgokban egyetérteni is.
Továbbá azt a kérdést tenném fel, hogy a balliberális oldal és a Fidesz erre mért képtelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!