Ak0sgfx kérdése:
Az LMP-t nem veszik komolyan az emberek?
Figyelt kérdés
Az egyik haverom mesélte nekem, hogy az LMP-t senki nem veszi komolyan, mert az LMP-sek nem tudnak normálisan kampányolni és nem tudnak győzni a polgármesteri választásokon. Az LMP-nek nem az elődje és nem az utódja az SZDSZ-nek és az MSZP-nek, csak az LMP-sek máshogy gondolkodnak és máshogy viselkednek mint a többi párt és a politikus.#párt #Magyarország #LMP #gondolkodás #baloldal #jobboldal #Schiffer András #Lehet Más a Politika #Szél Bernadett #Magyar párt
2015. máj. 25. 17:40
1/11 anonim válasza:
Láttam egyszer egy szórólapjukat a nőknek szóló munkahelyteremtésről, férfiként minek szavazzak egy olyan pártra, aki engem nem szólít meg. Amúgy sem szavaznék baloldali pártra.
2/11 anonim válasza:
Én komolyan veszem, és nagyon szeretném, ha már az ország is komolyan venné végre.
3/11 anonim válasza:
Szerintem az LMP-t az emberek többsége nem érti meg.
4/11 anonim válasza:
A zöld pártoknak egy országban sem egyszerű.
Általában minden országban berögzött kétpártrendszer van, Magyarország sem kivétel ez alól.
5/11 anonim válasza:
Az egypártrendszer nem ezt jelenti, bármennyire is szerettél volna nagyot mondani.
6/11 anonim válasza:
Mert nem tudja megszólítani az embereket.
8/11 anonim válasza:
Miért???
Orbán DIKTÁTOR-t mindenki komolyan veszi???
Ő a legtökéletesebb bandavezér???
Olyan tökéletes, hogy megint egy rohadt stadiont építtet a Puskás stadion helyére???
Mi a fenének ennyi stadion???
A Diktátor most erre veri a f4xsz@'t.
9/11 anonim válasza:
Sokan komolyan veszik, azt van ott a parlamentben. De nem elegen, ezért nem jut előrébb.
10/11 anonim válasza:
Próbál szakmai alapon ész érvekkel politizálni. Ez nem veheti fel a versenyt a rezsicsökkentéssel, az orbánozással, a kommunistázással, elmúltnyolcévezéssel, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!