Az emberek miért veszik komolyan az egyszavas náci, kommunista és ehhez hasonló vagdalkozásokat és lehet velük választásokat nyerni, másokat kiütni?
Én azt szeretem amikor fideszesek szerint "a kommunisták nem akarják hogy a kormány irányítsa a gazdaságot".
Meg az se rossz mikor szocik szerint "fideszes/jobbikos vagy, tehát antidemokrata."
Mert az értelmesebb emberek már kimentek ebből az országból, az ostobáknak meg elég egy szó is.
Ez olyan mint a csajozás, egy hülye pitsát le tudsz venni a lábáról egy-két szóval is, pl. focista vagyok, szexi vagy
Ugyanolyan, mint amikor az óvodában veszekednek a gyerkőcök, minden hülyeséget egymáshoz vágnak.
Azt hiszik, hogy a többiek az ő pártjukat fogják majd, minél több rosszat végnak a másikhoz.
Szánalmas.
Vona Gábor Mondta: "a nácizást a nyilasozást fejezzék be végre ugyanis ez eddig sem vezetett sehová, és a jövőben sem fog sehová vezetni és túl azon hogy nem vezet sehová nem igaz."
Ha jobban belegondolunk igaza van, hiába nácizzák őket, mégis erősödnek.
A Jobbik nem náci, ugyanis semmi bajuk nincs a zsidókkal és a cigányokkal és nem akarnak erős államot építeni, amiben majd ők döntik el, hogy mi a jó mindenkinek és mi nem.
Várjunk csak, izé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!