Gyakran hallom a következő szót, jelzőt, főnevet, hogy büdös vagy hasonló negatív jelzővel ellátott, kommunista! Szeretném konkrétan tisztában lenni a szó mult és mostani jelentőségével, megmagyaráznátok nekem?
Ha viszatekintek az elmúlt 50 évre,akkor végigvonulnak előttem azok a volt és mostani politikusok,akik a multban,a rendszerválás-gengszterváltás-előtt ugyancsak dicsekedhettek ezzel a jelzővel,a köztársasági elnök a Hungarhotesnek-országos szállodalánc-vot a párttitkára-ugye ezt csak politikailag tökéletesen megbízható személyek nyerték el,akik az akkori rendszert kiszolgálták, dicsőitették?!Orbán Viktor kisztitkár volt,Kövér csaladja a közponi bizottsagban tevékenykedett,ez már a felsőfok,nemde?
Azt viszont senki ne mondja,hogy azért tették,mert különben nem érvényesülhettek volna-persze volt ilyen is.
Többet nem említek,nem érdemes.Akkor ezek az emberek,sok mással egyetemben hogy tudják a mostani ideológiát magukévá tenni?Letagadni a korábbit,melynek rabszolgái voltak!Ezek figyelembe vételével,kérlek benneteket válszoljatok,köszönöm.
Talán mert ha a Zorbán kisztitkárság helyett azt mondja anno h "FORRADALOM!!! 2/3!!! NEMZETI EGYÜTTMŰKÖDÉS POWA!!!" Akkor vérkomcsik seggbeb@sszák.
De nem vagyok Zorbanista, se komcsi nyugdíjas.
"Ez csupán egy borzasztó igénytelen és megvezethető vevőközönséggel magyarázható."
Ezzel teljesen egyetértek. A Fidesz szavazó a nép alja, salakja. Épp ezért van ennyi belőlük.
Én párttag voltam - hittem a szocializmus utópista eszméiben. Akkor is, most is beosztottként dolgoztam, soha semmilyen hasznom nem származott a párttagságomból.
Épp ezért tudok sugárba hányni a csintalanoktól, a pozsgaiktól - őket lehet, sőt kell is bírálni. De az ilyen senkiket,mint én, mi jogon bánt bárki is? Hittünk egy mesében, aztán kijózanodtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!