Egyrészről igaza van, valóban nem az egyetemre való ez, ott már mindenki a szakterületével foglalkozna.
Másrészt az egyetemi autonómia megsértésének tartom, hogy egy rektor döntését a parlament véleményezi, p icsa közük nincs hozzá, akármennyire értelmetlen.
nem vagyok teljesen auswitz ellenes. nyilvánvaló hogydeportáltak ártatlan embereket oda.
De amitza mai cionista zsidók csinálnak az vérlázító.
Saját véreik halálával zsarolni másokat és ezt poltikai hatalomszerzésre kihasználni ugyanakkora szenny mint odadeportálni szerencsétleneket.
Elnézést de ilyen mértékben ahogy ez nyomatva van szart sem érdekel a holokauszt. Elismerem hogy volt. Sajnálom őket..de ez már gáz
"nem vagyok teljesen auswitz ellenes"
Nem is tudtam, hogy egy történelmi eseményt lehet ellenezni. Mit értesz ez alatt?
"szántóvető"
Az ugye leesett, hogy a Holokauszt jelenleg is a történelem tananyag része! Erre célzott Schiffer, hogy maradjon meg a dolog a köznevelés szintjén, és ne erőltessék a felsőoktatási intézményekben, főleg ha annak semmi köze a tananyaghoz, mert pl. Történelem mester képzésen egy ilyen kurzus teljesen normális lenne, de az, hogy minden szak minden hallgatójának tanulnia kell a Pázmányon, na az abszurd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!