Te miért nem szereted a bevándorlókat?
Attól függ milyen bevándorlót.
Mert, nem mindegy, hogy valaki Horvátországból jön ide, vagy Nigériából, Afganisztánból, Koszovóból.
Láttam, tapasztaltam őket, mármint az utóbbiakat és nem kérek belőlük.
Meg, amúgy is, rend és tisztaságmániás vagyok, mindent valami logika szerint sorba rendezek, ha kicsit ferdén, de még szabályosan parkolok, akkor visszatolatok és kijavítom.
Emiatt, úgy gondolom, ezek a kendős emberek meg afrikaiak nem illenek Európába.
Semmi bajom a bevándorlókkal.
A bevándorlással viszont van, mert az valahol nem harmonikus, hogy a fél világ Nyugat-Európában akar élni. Továbbá szörnyű, hogy valakinek el kell menekülnie a saját hazájából, különben kivégzik (ráadásul ártatlan ember).
Ilyen mértékben semmiképp nem tartom egészségesnek ezt a népvándorlást, ebből még komoly konfliktusok fognak származni a jövőben már Európán belül is.
18:32
Az írásod alapján te pont oda való vagy, ahonnan ők jöttek.
En mindenben egyetertek a masoadik valaszoloval, aki irta, hogy kesöbb konfliktusok lesznek Europaban.
En ugy vagyok vele, hogy befeogatuk oket, meg probaljuk tamogatni meg megerteni a nehez helyzetüket. En ezt meg nem teherkent elem meg.
De visszont Magyarország eleg rosszul all anyagilag, es meg a bavandorloknek a dolgait fizetni hosszutavon szerintem faraszto lesz.
De ez is benne van a pakliban ha mar egyszer belleptünk az Europaiunioba.
Meg env valahogyan nem tudnek ugy nap mint nap aludni, hogy nem segiteteünk egy kicsit ezeken a szerencsetleneken.
Meg en külföldön elek es ott is teli van negerekel, meg bevandorlokal. Es en ismertem is egyet, az elejen kedves volt aztan meg nagy lett a kepe arra, hogy a semmira adjak neki a penzt amiböl telik mindenre...
Tessek es en ismertem egy bevandorlot, igaz csak külföldön
Amugy szerintem ha mar valaki egy masik országaban van azt meg kell legalabb annyival tisztelni, hogy nem tesz kart benne!
Én egy palesztin menekültet ismerek, aki élete jelentős részét egy jordániai menekülttáborban töltötte.
Alotti Nasri-nak hívják, és Magyarország egyik vezető szívsebésze.
A legtöbb baj az Etelközből bevándoroltakkal van :p
Egyébként én elvettem egy bevándorlót feleségül, szóval itt egyedül nekem van jogom nem szeretni őket :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!