Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Te miért nem szereted a...

Te miért nem szereted a bevándorlókat?

Figyelt kérdés
H nem szereted őket,akkor miért,ismersz-e bevándorlót,mi a véleményed a jelenlegi helyzetről,mi a javaslatod a megoldásra stb.

2015. júl. 10. 18:04
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
67%

Nem az egyes emberekkel van baj, hanem a jelenséggel. Most elindultak ide Európába tömegével olyan emberek, akik nem beszélik ezt a nyelvet, nem ez a vallásuk, és az életük nagy részét úgy töltötték, hogy éheztek, munka nem volt, és nem is tudják, hogy mi az.

Szóval elindultak ide, mert majd itt jobb lesz.

Félreértés ne essék, ők nem munkavállalás céljából jönnek ide!

Van elég bajunk a cigányokkal, nem kell még ezt fokozni.

Várják az ételt, a szállást, cserébe meg nem tisztelnek bennünket semmire, ja, mert mi nem vagyunk muszlimok.

2015. júl. 11. 00:03
 12/25 anonim ***** válasza:
26%

Az értelmes emberekkel semmi problémám nincs, tőlem lehet kis zöld lény is tapadókorongokkal.

Nekem azokkal van bajom, akik nem tudnak emberként viselkedni, és itt élnek, a környezetemben. Ha bevándorló, ha Magyar, ha hőzöngő kopasz rövidnyakú jobbikos, ha erőszakoló pakisztáni, teljesen mindegy.

Amúgy megkockáztatom, a Keletinél hőbörgő náciknál egy bevándorló kis ujja többet ér 1000x mindenféle szempontból.

2015. júl. 11. 04:43
 13/25 anonim ***** válasza:
61%
Tegyük fel mind okos értelmes rendes ember. Idejön mondjuk százötvenezer ilyen. Hát őket se az állam tartsa el a mi pénzünkből.
2015. júl. 11. 06:24
 14/25 anonim ***** válasza:
62%
Nyugat felől még jó ember meg jó idő nem jött.
2015. júl. 11. 06:47
 15/25 anonim ***** válasza:

És csak a fekákat nem.

Az arabokat viszont igen. :)

Ui: nem vagyok rasszista

2015. júl. 11. 10:10
 16/25 anonim ***** válasza:
82%
Mert nagyrészt iszlám vallásúak és akárhogy tukmálom rájuk a házi pálinkámat nem vesznek belőle egy fél litert se mert tiltja a vallásuk az alkoholfogyasztást. Na én ezért rühellem őket.
2015. júl. 11. 16:18
 17/25 anonim ***** válasza:
Azért az ne felejtsük el, hogy sok keresztény is menekül az Iszlám Állam mészárlásai elöl.
2015. júl. 11. 17:35
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

na végre, az első értelmes érv ellenük amit hallottam

:D

2015. júl. 11. 18:51
 19/25 anonim ***** válasza:

Nekem nincsenek ellenérzéseim az idegenekkel szemben, tehát rám nem vonatkozik a kérdés.

A másként gondolkodókat viszont megértem. Több vezető politikusunk kiadta a parancsot, hogy gyűlölni kell őket, hű alattvalóik csak parancsot teljesítenek.

2015. júl. 12. 13:31
 20/25 anonim ***** válasza:

Debreceni zavargások, mindegyiknek okostelefonja van (mert az az össz vagyona, brühühü), állítólag nagyon szegények, de mégis a debreceni piacon árulták a konzerveket amiket a táborban kaptak. A Debreceniek nagyrésze eddig csak panaszkodott rájuk. Ha normális emberek lennének akkor nem zavarnának, de ezek vagy koszovói cigányok, vagy ingyenélő allah akbarozó futóbolondok, vagy tolvaj fekák. Talán csak ezért nem szeretem őket.

De van ennek jó oldala is. Akik itt maradnak azok főleg Pestre mennek, persze nem dolgozni. Öröm lesz nézni a liberálisok reakcióját, amikor majd beverik az orrukat a kétméteres benga négerek.

2015. júl. 12. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!