Te miért nem szereted a bevándorlókat?
Figyelt kérdés
H nem szereted őket,akkor miért,ismersz-e bevándorlót,mi a véleményed a jelenlegi helyzetről,mi a javaslatod a megoldásra stb.2015. júl. 10. 18:04
21/25 vidéki suttyó válasza:
-mert fekete ubaluba-pampalupa tudatlan sötét fertő ennek az amúgy is megvezetett, fáradt magyar ősi vérnek.
23/25 anonim válasza:
Bevándorlók hmmmm,hát igen én is visszakuldeném az osszeset Izraelbe,de szerintem ezzel minden ország így van!
24/25 anonim válasza:
Valamelyik nap a szegedi vonattal mentem, valahol Félegyháza felé felszállt két vagyonnyi arab, ült köztük egy magyar kiscsaj. Mikor a csaj szállni készült az egyik arab majdnem a seggébe mászott, gusztustalanul bámulta. Ezek után nem is csodálom hogy annyian utálják őket és csodálkoznak az emberek hogy megerőszakolnak egy lányt a vonaton.
25/25 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy magát az embert nem rúgom bokán, jött is oda hozzám már bevándorló. De maga a tény, hogy ezek az emberek idejönnek, az szerintem probléma. Én valahogy leválasztom a két dolgot egymásról. Egyfelől érthető, hogy aki itt van/ide jön, nem akar éhen halni stb. Másfelől, ha idejön mindenki, akkor lassan innen is el lehet majd menni, mert itt sem fér el a fél kontinens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!