"A Magyar Reformok Működnek! " Pontosan mikre gondol a kormány?
Egyrészt azt se tudtam, hogy reform van, mivel 2014 ben nem hirdetett a Fidesz programot, így nem értesültem, róla, illetve semmit sem tapasztalok, inkább a mély zuhanást érzem.
Másodszor mért kell ilyen komcsi módszerekhez nyúlni, hogy reklámozzák magukat ? Mire jó ez ?
# 22/22 Időpont ma 13:43
Most arról nem mi tehetünk, hogy eddig is csak hülyeségeket beszéltél, és ezután se tudnál mást.
De a kedvedért itt egy újabb érv a közmunka ellen:
Ha épp közmunkás vagy, ESÉLYED SINCS másik munkát találni, mivel semmilyen interjúra nem tudsz elmenni.
De ha valamilyen úton-módon találsz is munkát és felvesznek, nem mehetsz el oda dolgozni, mert a közmunkát nem hagyhatod ott csak úgy! Gratula, jól ki van találva!
Ennyit arról, hogy "visszavezetés a munka világába"...
Érvet tőled se hallottunk, csak azt mondod, hogy jó és kész. Hát, az biza' nem érv...
""Ha épp közmunkás vagy, ESÉLYED SINCS másik munkát találni, mivel semmilyen interjúra nem tudsz elmenni.""
Miért?????
Egy borsod megyei városban lakom a szakmám szobafestő mázoló a munkahelyem megszűnt két évvel ezelőtt. Szerencsére (ha csak pár hónapra is) sikerült a közmunka programba bejutni - addig sem a segélyt kaptam.
Amíg közmunkásként dolgoztam más munkahelyeken is érdeklődtem, és sikerült elhelyezkednem. Igaz nem a szakmámban de van tisztességes hosszútávú munkám.
Attól mert valaki közmunkás még tud érdeklődni más munkahelyeken és más jelegű munkát találni - keresni.
# 24/24 Időpont ma 17:30
"Miért?????"
Csak kettő darab mondatot kellett volna még elolvasni, és választ is adtam a kérdésedre.
""De ha valamilyen úton-módon találsz is munkát és felvesznek, nem mehetsz el oda dolgozni, mert a közmunkát nem hagyhatod ott csak úgy! Gratula, jól ki van találva!""
Hát te ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal???
Miért ne lehetne felmondani a szerződést a közfoglalkoztatóval ha közben egy másik helyen talál valaki munkát?
Látom nem tudod, hogy nem mindenhol kell állásinterjúra menni mint ahogyan azt írtad, - attól mert valaki közmunkás még kereshet máshol munkahelyet és ha sikerül találnia nyugodtan felmondhatja a szerződését és elvállalhatja az új állását.
Piszkosul nem látod jól a dolgokat!
Nem balos attól, aki rühelli a fideszt és gusztustalan politikáját!
Balos vagyok, de nem kerülöm a munkát, tisztában vagyok a munka fogalmával, és több éve van állásom!
A Fidesz közmunka programja csak tűzoltás, nem biztosít tisztességes megélhetést!
Havi 51ezerből mit kezdesz?
Ha letelik a közmunkás szerződésed, megint mehetsz a munkaügyre, polgármesterhez segélyt igényelni...
22.800.-ból hogy tudsz megélni?
Ha nyitott szemmel járnál, a Fidesz nagyobb, és súlyos milliárdos károkat okozott az államnak!!!
Hadd idézzem a tisztelt kérdezőt, aki nyitott szemmel jár!
- plakát propaganda
- statisztikai csalások
- milliárdos pénzkidobások
- trafikmutyi
- földmutyi
- a Fideszes képviselők össze-vissza beszélnek a TV-ben
- közoktatás káosz
- egészségügy csődben van
- Questor és társai
- bevándorlás túlreagálása
- tüntetéssel kellett intézkedéseket megakadályozni (internet adó)
- 27% os adó még mindig megvan
- közmunkaprogram, ami valójában csak látszat, hogy "csökkenjen a munkanélküliség" -> utalok ezzel a statisztikák módosítására
- disznó áfa csökkentés miközben a csirke fogy a legjobban
- uniós támogatásokat sorba fideszesek nyerik
Lehet még sorolni mindazt a bűnlajstromot, amely a Fidesz számlájára írható.
Soroljam még tovább?
Kíváncsi vagy?
Akkor okoskodj, hogy mivel rosszabb a baloldal, és miért jobb a Fidesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!