Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "A Magyar Reformok Működnek!...

"A Magyar Reformok Működnek! " Pontosan mikre gondol a kormány?

Figyelt kérdés

Egyrészt azt se tudtam, hogy reform van, mivel 2014 ben nem hirdetett a Fidesz programot, így nem értesültem, róla, illetve semmit sem tapasztalok, inkább a mély zuhanást érzem.

Másodszor mért kell ilyen komcsi módszerekhez nyúlni, hogy reklámozzák magukat ? Mire jó ez ?

2015. júl. 19. 10:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
55%

# 22/22 Időpont ma 13:43

Most arról nem mi tehetünk, hogy eddig is csak hülyeségeket beszéltél, és ezután se tudnál mást.

De a kedvedért itt egy újabb érv a közmunka ellen:

Ha épp közmunkás vagy, ESÉLYED SINCS másik munkát találni, mivel semmilyen interjúra nem tudsz elmenni.

De ha valamilyen úton-módon találsz is munkát és felvesznek, nem mehetsz el oda dolgozni, mert a közmunkát nem hagyhatod ott csak úgy! Gratula, jól ki van találva!

Ennyit arról, hogy "visszavezetés a munka világába"...

Érvet tőled se hallottunk, csak azt mondod, hogy jó és kész. Hát, az biza' nem érv...

2015. júl. 19. 14:56
 22/25 anonim ***** válasza:

""Ha épp közmunkás vagy, ESÉLYED SINCS másik munkát találni, mivel semmilyen interjúra nem tudsz elmenni.""

Miért?????

Egy borsod megyei városban lakom a szakmám szobafestő mázoló a munkahelyem megszűnt két évvel ezelőtt. Szerencsére (ha csak pár hónapra is) sikerült a közmunka programba bejutni - addig sem a segélyt kaptam.

Amíg közmunkásként dolgoztam más munkahelyeken is érdeklődtem, és sikerült elhelyezkednem. Igaz nem a szakmámban de van tisztességes hosszútávú munkám.

Attól mert valaki közmunkás még tud érdeklődni más munkahelyeken és más jelegű munkát találni - keresni.

2015. júl. 19. 17:30
 23/25 anonim ***** válasza:
0%

# 24/24 Időpont ma 17:30

"Miért?????"

Csak kettő darab mondatot kellett volna még elolvasni, és választ is adtam a kérdésedre.

2015. júl. 19. 17:38
 24/25 anonim ***** válasza:

""De ha valamilyen úton-módon találsz is munkát és felvesznek, nem mehetsz el oda dolgozni, mert a közmunkát nem hagyhatod ott csak úgy! Gratula, jól ki van találva!""

Hát te ennyire nem vagy tisztában a dolgokkal???

Miért ne lehetne felmondani a szerződést a közfoglalkoztatóval ha közben egy másik helyen talál valaki munkát?

Látom nem tudod, hogy nem mindenhol kell állásinterjúra menni mint ahogyan azt írtad, - attól mert valaki közmunkás még kereshet máshol munkahelyet és ha sikerül találnia nyugodtan felmondhatja a szerződését és elvállalhatja az új állását.

2015. júl. 19. 18:06
 25/25 anonim ***** válasza:
39%

Piszkosul nem látod jól a dolgokat!

Nem balos attól, aki rühelli a fideszt és gusztustalan politikáját!

Balos vagyok, de nem kerülöm a munkát, tisztában vagyok a munka fogalmával, és több éve van állásom!

A Fidesz közmunka programja csak tűzoltás, nem biztosít tisztességes megélhetést!

Havi 51ezerből mit kezdesz?

Ha letelik a közmunkás szerződésed, megint mehetsz a munkaügyre, polgármesterhez segélyt igényelni...

22.800.-ból hogy tudsz megélni?

Ha nyitott szemmel járnál, a Fidesz nagyobb, és súlyos milliárdos károkat okozott az államnak!!!

Hadd idézzem a tisztelt kérdezőt, aki nyitott szemmel jár!

- plakát propaganda

- statisztikai csalások

- milliárdos pénzkidobások

- trafikmutyi

- földmutyi

- a Fideszes képviselők össze-vissza beszélnek a TV-ben

- közoktatás káosz

- egészségügy csődben van

- Questor és társai

- bevándorlás túlreagálása

- tüntetéssel kellett intézkedéseket megakadályozni (internet adó)

- 27% os adó még mindig megvan

- közmunkaprogram, ami valójában csak látszat, hogy "csökkenjen a munkanélküliség" -> utalok ezzel a statisztikák módosítására

- disznó áfa csökkentés miközben a csirke fogy a legjobban

- uniós támogatásokat sorba fideszesek nyerik

Lehet még sorolni mindazt a bűnlajstromot, amely a Fidesz számlájára írható.

Soroljam még tovább?

Kíváncsi vagy?

Akkor okoskodj, hogy mivel rosszabb a baloldal, és miért jobb a Fidesz!

2015. júl. 19. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!