Mikor a kormány azt hangoztatja, hogy hát 30%-os béremelést kapnak a rendőrök, azt miért felejti el már kiemelni, hogy e mellet a pótlékokat pedig szépen megszüntetik?
Nahaaaaaat, a kormany ilyet csinal? Ejnyebejnye... A vasarnapi boltzarat is mennyire akartak a munkavallalok, meg milyen jo, hogy tobbet lehetnek a csaladjukkal. Vagy varj csak, megse: havi 10-20e forintokat buknak a kieso potlekokon, es k...ra nem ok akartak, hanem a CBA-COOP lobbija jarta ki?
A kerdesre a valasz: ezt hivjak csusztatasnak. Tudod, Gyurcsny Feri is ezt mondta: nem hazudtam, csak nem fejtettem ki az igazsag minden reszletet.
# 4/4 Időpont ma 14:33
Az egyszeri hülyéknél nem nyavalygóbb egyik se. Mint az aki álladóan azokon éli le proli létét akin qrvára nem kéne (rendőr, egészségügyis, tűzoltó, oktatásbeliek). Ne csak a bértáblát nézd! Órabérben mindegyikük szarul jön ki, csak szólok.
" Mint az aki álladóan azokon éli le proli létét akin qrvára nem kéne "
Nem vagyok proli, tisztességes munkám van, és nem nyavalygok, ellentétben az általam felsorolt szakma képviselői úgy adják elő magukat, mintha annyira pótolhatatlanok lennének. Nem feltétlen sokat keresnek, de a munkájukkal arányban van. Főleg a tanároknál.
# 7/7 Időpont ma 14:47
Nem mintha a tisztességes munkán múlna a proliságod. Tanárok meg, hát hogyne. gondolom 3 hónap nyári szünet, meg napi 4-5 óra munka ugye? :-D
14:47,
Ó, nem pótolhatatlanok? Akkor gyanítom nem zavar majd, ha rád gyújtom a házat, a tűzöltő nem jön ki megmenteni? Persze többször is meg fogom tenni, elvégre, nincs rendőr, aki elkapjon, hiszen ők nem szükségesek.
És természetesen az sem egy hasznos dolog, hogy a következő nemzedék ne legyen olyan síkhülye, mint te. Elvégre, minek írni és olvasni? Netalán logikát, általános ismereteket tanulni, nemde? Menjünk vissza a barlangba, nem kellenek nekünk ilyen úri dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!