Honnan jött ez az inkább tartsuk meg a mostani tolvajokat, minthogy más jöjjön és az is lopjon mentalítás?
"Oké, szép dolog gyűlölködnöd meg fröcsögnöd.."
A gyűlölködés az mindig alaptalan. Én szomorkodok a tényeken, amiket sajnos visszacsinálni már nem lehet. Nagy különbség, te ezt nem értheted.
"A gyűlölködés az mindig alaptalan. Én szomorkodok a tényeken, amiket sajnos visszacsinálni már nem lehet. Nagy különbség, te ezt nem értheted."
Felfogásról inkább ne vitatkozz nekem, amikor olyan blődséget írsz, hogy nekem is közöm van hozzá, hogy mennyi magyar csecsemő születik külföldön. Neked lehet van hozzá közöd, én mosom kezeimet. Talán nem kéne annyit lopnotok és akkor minden jobb lesz ;)
"nekem is közöm van hozzá, hogy mennyi magyar csecsemő születik külföldön."
Így van, neked is ahogy minden Fidesz szavazónak, támogatónak, éltetőnek. Logikus. Mégis csak vannak felfogásbeli bajok nálad, nem is enyhék.
"Így van, neked is ahogy minden Fidesz szavazónak, támogatónak, éltetőnek. Logikus. Mégis csak vannak felfogásbeli bajok nálad, nem is enyhék."
Nem én ösztökéltem a népet, hogy húzzanak el külföldre mosogatni és budit pucolni, és lakjanak olyan lakásokban ami hemzseg a csótányoktól, és 10-en járnak egy rozoga budira. Te és a kis barátaid beszéltek tele a fejüket. Hozd haza őket, ha már megcsináltátok a problémát. Gondolom te is olyan nagytudású vagy, aki kormányt akar váltani, de 2010 óta nem tudja, hogy kire...kimentem röhögni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!