Akik a Fideszt szidják, azok látják egyáltalán, hogy nem a Fidesz tette ilyenné a magyar társadalmat, hanem sokkal inkább a magyar társadalom tette ilyenné a Fideszt?
A 2002es választási ciklusban kezdték el a szocik, csak kiderült, hogy ebben a játékban nem ők a legjobbak.
Mindjárt megsajnálom őket. Felelős, felnőtt, értelmes emberekről beszélünk, nem könnyen befolyásolható, aluliskolázott egyénekről.
Hadd várjam már el, hogy képesek legyenek erkölcsösen viselkedni.
Ku*** nagy tévedésben vagy, kérdező!
A FIDESZ tette az országot olyanná, amilyen!
Agymosás minden nap megy, 2 nézet egymásnak támad a Fidesz szimpatizáns a nem Fideszessel, aki nem ért egyet a Fideszesek érveivel, azt már "Soros-bérenc, migránssimogató, hazaáruló balliberálisnak" nevezik.
Nem kell mindent mindig Gyurcsányra kenni!
Látszik, könnyű másban megtalálnod a szálkát!
Ha nem vetted volna észre, a FIDESZ-KDNP a LEGVESZÉLYESEBB!!!
Lehet hogy szerinted a fideszesek tipikus magyar emberek ( dögöljön meg a szomszéd lova, csak én számítok, elfogadható a korrupció ha úgy könnyebb érvényesülni és hasonlók ), de szerintem ez túlzás.
Nem mellesleg politikusokról beszélünk. Elvárom tőlük hogy akkor is példamutatóan, tisztességesen és jól viselkedjenek, ha az ország 90%-a bunkó mocskokból állna. Nem mentség az intézkedéseikre, hogy "dehát ilyenek a magyarok".
Mondtam én, hogy mentség a viselkedésükre? :D
Hol mondtam ilyet? Én annyit mondtam, hogy ilyenek a magyarok.
Nem látom, hogy sértés lenne, hogy a Fidesz a magyar mentalitás párttá rendeződve.
Inkább azt mondanám, hogy a magyar mentalitás legjobbja párttá emelkedve.
Akik szidják, azoknak az egyéni kicsinyes érdekük sérült, és azért támadják. Lelkük rajta.
Tovább is mehetünk, megnézhetjük hogy vajon milyen mentalitás párttá szerveződve pl. az MSZP, a DK, vagy az LMP. És akkor egyre jobb színben fog feltűnni a Fidesz, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!