Nem érzékelitek, hogy a magyar társadalom közbeszéde az elmúlt évtizedekben teljesen elhülyült és mocskossá vált?
Nem , én azt tapasztalom ez egy szűk rétegre jellemző retorika. Most az, hogy ezekre valaki válaszol valamit az még nem jelenti azt,hogy ő is ezen a szinten van, csak azt, hogy a fogyatékossága ellenére próbálkozik megértetni vele valamit.
Az egész jellemzően azoknak a sajátja akik egy más beállítottságú emberről például csak ilyen szavak kiötlésével szeretnek beszélni:
libsi, libtard, libbant stb. Még annyira sem képesek türtőztetni magukat, hogy egyszerűen azt mondják liberális. És ez a példa csak a jéghegy csúcsa, ennél sokkal undorítóbban kommunikálnak, csak azokat nem akarom ide most leírni.
Az az igazság, hogy ha pl. megnézed akár a 100 évvel ezelőtti politikai megnyilvánulásokat, nem sok különbséget fogsz látni.
Csak én azt hittem, hogy van némi javulás, aztán most visszazuhantunk. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!