Nagycsaládosok jelzáloghiteléből -1 millió?
Valami ilyesmit mondott a zorbán még áprilisban/májusban. Azóta megy a lapítás, én nem találtam semmi releváns infót erről. Azt lehet tudni valahonnan, hogy
-mikortól vezetik ezt be?
-5 gyereknél ez tehát 3*1 vagy 3 millió?
"akik a semmire vállaltak egy rakat gyereket mert állambácsi majd eltartja őket."
Nos, biztosan én vagyok a hülye, de egyetlen gyerekem után sem kuncsorogtam semmiféle előnyért. Sem GYES, sem GYED, sem szocpol nálam nem játszott. Úgy gondoltam, adják annak, aki rászorul. Nekem, amíg megvan kezem-lábam, ne adjanak alamizsnát. Főleg ne a gyerekeimért! (Na jó, egyszer táppénzen voltam, azt kivételesen felvettem.) 58 éves vagyok, így nyugdíjam se lesz. A magánnyugdíjamat ellopták, arra sem számíthatok. A gyerekeimtől sem fogok elfogadni semmit. Vidéken vettem házat, majd addig élek, míg elő tudom teremteni a betevőmet. Utána már minek? Az élet csak addig élet, amíg megvan benne az alkotás öröme. A nyugdíjas tökvakarás csak azt jelenti, hogy elfelejtették eltemetni az embert.
Bocs az offért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!