Nagycsaládosok jelzáloghiteléből -1 millió?
Valami ilyesmit mondott a zorbán még áprilisban/májusban. Azóta megy a lapítás, én nem találtam semmi releváns infót erről. Azt lehet tudni valahonnan, hogy
-mikortól vezetik ezt be?
-5 gyereknél ez tehát 3*1 vagy 3 millió?
"Családonként? Ezt miből finanszírozná?"
mi másból mint a jövedelmünk utáni 51% os adóteherből
annyira szeretem hogy a családosokat kell támogatni, akinek meg nincs annak már nem is lesz mert őket meg kiszipolyozzák adóval így nem is lehet
"Az egyedülállók mikor kapnak már végre valamit vissza abból,amit befizettek?"
nyugdíjkor
"Az egyedülállók mikor kapnak már végre valamit vissza abból,amit befizettek?"
Az egyedülállóknak se kutyája, se macskája, senki másra nem kell költeniük, csak magukra. Nincs gyerek, akit fel kell nevelni, nincs férj/asszony akit el kell tartani. Azaz egy valag pénzed megmarad, hogy gondoskodj a későbbi, rosszabb időkről magadnak. Akár félreteszel, akár befektetsz, akár elmész tízszerannyiért dolgozni. Egyikben sem korlátoz senki, van amit még az állam is támogat a fentiek közül. Persze biztos jobb elkölteni mindent.
Ja, mégmielőtt: egyedülálló vagyok és sokak örömére ez tartós állapot marad. Szóval saját magamra is igazak a fentiek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!