Nagycsaládosok jelzáloghiteléből -1 millió?
Valami ilyesmit mondott a zorbán még áprilisban/májusban. Azóta megy a lapítás, én nem találtam semmi releváns infót erről. Azt lehet tudni valahonnan, hogy
-mikortól vezetik ezt be?
-5 gyereknél ez tehát 3*1 vagy 3 millió?
"Az egyedülállóknak se kutyája, se macskája, senki másra nem kell költeniük, csak magukra. Nincs gyerek, akit fel kell nevelni, nincs férj/asszony akit el kell tartani."
És ehhez mi köze van az egyedülállóknak?
Nem kötelező családot alapítani,és asszonyt eltartani!
Igen,nincs se kutyája,se macskája.
Csak mondjuk ő egyedül fizet mindent.
Még a családos 2 fizetésből és egy rakat szociális segélyből él.
Csak a teljesség kedvéért.
De a villanyszámla és a gáz,akkor is annyiba kerül,mint egy 4-5 tagú családnak.
" akár elmész tízszerannyiért dolgozni."
Ja,értem.
Tehát az egyedülállónak 10-szer annyit kell dolgozni,hogy amit levonnak tőle,azt odaadhassák a családosnak.
"Nekem ugyan nincs gyerekem de egy forint támogatást nem sajnálok azoktól akik gyereket nevelnek."
Gondolom hallottál már arról a fogalomról,hogy ADOMÁNY.
Ha ennyire jól el vagy eresztve,akkor jótékonykodj,csak ne mások pénzével!
Humán erőforrásokat?
Hogyne.
25 évig itt tanulnak az adófizetők pénzén,utána pedig mennek külföldre dolgozni.
Amit meg is értek.
Mivel a naccsaládos gyerekek sorsa ez is lesz,mert nem ők,hanem a szüleik veszik fel a pénzt utánuk!
Aki meg hitelt vesz fel,az minek vállal ilyen sok gyereket?
Itt kezdődik a probléma.
Az vállaljon 3-5 gyereket,aki nem szorul hitelfelvételre lakáshoz!
"Az vállaljon 3-5 gyereket,aki nem szorul hitelfelvételre lakáshoz!"
Ezt nem te döntöd el, hál'istennek.
Egyébként én is vettem fel jelzáloghitelt, 3 gyerek mellett. Vissza is fizettem becsülettel, 20 helyett 6 év alatt.:-) Felneveltem 2 diplomást, mindkettő itthon dolgozik, jól keres, a harmadik még nem végzett. Ő sem tervezi, hogy végleg külföldre költözik. Néha vedd le a szemellenzőt, hidd el, sokkal szebb lesz a világ.:-)
Nincs megtiltva,csak akkor fizesse ki maga a hiteleit!
Ne az adófizetők fizessék ki helyette!
"Nincs megtiltva,csak akkor fizesse ki maga a hiteleit!
Ne az adófizetők fizessék ki helyette!"
Jaj, de fáj neked ez a lehetőség, ami meg se valósult...:D Mondd csak, kicsi csillag, amikor kihúztak a sz@rból, amit a svájcifrank-hiteled okozott, akkor is ennyire fel voltál háborodva??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!