Nagycsaládosok jelzáloghiteléből -1 millió?
Valami ilyesmit mondott a zorbán még áprilisban/májusban. Azóta megy a lapítás, én nem találtam semmi releváns infót erről. Azt lehet tudni valahonnan, hogy
-mikortól vezetik ezt be?
-5 gyereknél ez tehát 3*1 vagy 3 millió?
Akinek 3-5 gyereke van szerinted mekkora lakást vesz?
Biztos nem 10 milliós hitelt vesz fel,hanem többet,ennyi gyerek mellé 4-5 szobás lakás kell.
Annak szerinted mennyi a hitele?
Normális ember először megteremti a feltételeket a gyerekvállalásra,és annyi gyereket vállal,amennyit el tud tartani,és amennyivel elfér egy akkor lakásban normálisan,amire telik is.
Ja,tudom majd most jön az,hogy vidéken lehet venni 5 millióért putrifalván 5 szobás lakást is...
Ja,csak aki hitelre vesz lakást,az minek vállal még a nyakába sok gyereket?
Miért nem elég mondjuk 1?
Utána meg sírnak,hogy milyen nehéz az élet.
Senki nem kérte őket arra,hogy hitel mellé ennyi gyereket vállaljanak!
Ja,értem a kettős mérce.
Más ne döntse el,te hány gyereket akarsz.
De te eldöntheted más mennyit adózzon,meg hogy más mit ne kapjon helyetted,szociális juttatásként.
Letojom ki mennyit gyereket vállal,csak akkor vállalja be a vele járó anyagi terheket is!
Mivel nem kommunizmusban élünk.
Azért nem tudok a párommal gyereket vállalni mert amit félretehetnénk lakásra leadózzuk azoknak akik a semmire vállaltak egy rakat gyereket mert állambácsi majd eltartja őket.
Pont hogy a felelősségteljes gyerekvállalókat kéne támogatni, nem azokat akik a világra tojnak 3 gyereket hogy ne keljen adózni, gyes, gyed, családi pótlék stb mert ugye azt is valakinek ki kell adóznia.
Ki adózza ki ? aki nem vállal gyereket hogy ezeknek sok sok purdé lehessen otthon szép nagy támogatással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!