Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nagycsaládosok jelzáloghiteléb...

Nagycsaládosok jelzáloghiteléből -1 millió?

Figyelt kérdés

Valami ilyesmit mondott a zorbán még áprilisban/májusban. Azóta megy a lapítás, én nem találtam semmi releváns infót erről. Azt lehet tudni valahonnan, hogy

-mikortól vezetik ezt be?

-5 gyereknél ez tehát 3*1 vagy 3 millió?

2017. aug. 2. 13:58
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
0%
Hadjad már , itt sír állandóan a családi adó miatt. Gondolom annyit nem keres hogy magát ellássa ezért irigy másra. Bár a szülei gondolkodtak volna így mint ő. Most nem írkálna itt hüleségeket
2017. aug. 2. 18:18
 22/34 anonim ***** válasza:
Én nem vettem fel hitelt!
2017. aug. 2. 18:18
 23/34 anonim ***** válasza:
7%

Akinek 3-5 gyereke van szerinted mekkora lakást vesz?

Biztos nem 10 milliós hitelt vesz fel,hanem többet,ennyi gyerek mellé 4-5 szobás lakás kell.

Annak szerinted mennyi a hitele?

Normális ember először megteremti a feltételeket a gyerekvállalásra,és annyi gyereket vállal,amennyit el tud tartani,és amennyivel elfér egy akkor lakásban normálisan,amire telik is.

Ja,tudom majd most jön az,hogy vidéken lehet venni 5 millióért putrifalván 5 szobás lakást is...

2017. aug. 2. 18:22
 24/34 anonim ***** válasza:
Akinek nincs szülői segítség hitelből vásárol vagy épít. Ez így volt 30 éve is .Ha a te gondolkodásod szerint cselekednének az emberek már rég kihaltunk volna. Mivel egy házra vagy lakásra való összegyűjtése annyi ideig tartana hogy mire összejön már nem vállalhatnának gyereket. Úgyhogy marad a hitel ha tetszik neked ha nem.
2017. aug. 2. 18:31
 25/34 anonim ***** válasza:
95%

Ja,csak aki hitelre vesz lakást,az minek vállal még a nyakába sok gyereket?

Miért nem elég mondjuk 1?

Utána meg sírnak,hogy milyen nehéz az élet.

Senki nem kérte őket arra,hogy hitel mellé ennyi gyereket vállaljanak!

2017. aug. 2. 18:56
 26/34 anonim ***** válasza:
0%
Ne vergődj már ennyire, 62%-os.:D Otthon laksz mamahotelben, vagy albiban tolod, hogy ennyire meg vagy keseredve? Fingod nincs róla, hogyan működik ez "normális embereknél." Miért sírna valaki egy 150-200 négyzetméteres házzal, amiről vidáman kifizeti a kölcsönt, meg a szép családjával? Itt te hőzöngsz és sírsz olyasmiért, ami meg se valósult.:DD
2017. aug. 2. 19:05
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Szerencsére nem te döntöd el ki hány gyereket vállaljon
2017. aug. 2. 19:06
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

Ja,értem a kettős mérce.

Más ne döntse el,te hány gyereket akarsz.

De te eldöntheted más mennyit adózzon,meg hogy más mit ne kapjon helyetted,szociális juttatásként.

Letojom ki mennyit gyereket vállal,csak akkor vállalja be a vele járó anyagi terheket is!

Mivel nem kommunizmusban élünk.

2017. aug. 2. 19:15
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem tudok a párommal gyereket vállalni mert amit félretehetnénk lakásra leadózzuk azoknak akik a semmire vállaltak egy rakat gyereket mert állambácsi majd eltartja őket.

Pont hogy a felelősségteljes gyerekvállalókat kéne támogatni, nem azokat akik a világra tojnak 3 gyereket hogy ne keljen adózni, gyes, gyed, családi pótlék stb mert ugye azt is valakinek ki kell adóznia.

Ki adózza ki ? aki nem vállal gyereket hogy ezeknek sok sok purdé lehessen otthon szép nagy támogatással

2017. aug. 2. 19:22
 30/34 anonim ***** válasza:
Unalmas hogy ezt nyomod már hónapok óta. Itt egy nagycsaládos se szokott keseregni hogy nem tud hitelt fizetni vagy nincs pénze. Csak te erőlteted itt hogy mindenki sír ríl hogy nyomorog. Megkeseredett ember lehetsz
2017. aug. 2. 19:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!