Normális hogy az Ózdi tanár ugyanannyit keres mint a Pesti?
Figyelt kérdés
Budapesten az élet drágább, a fizetések is valamivel nagyobbak, kivéve pl. a tanároknak.
Budapesten drágább az élet, vagyis a Budapesti tanár kisebb életszínvonallal él mint az Ózdi. Nem kellene egyenlő munkáért egyenlő juttatás?
2017. júl. 23. 15:11
11/14 anonim válasza:
#10: A politikában. Nem is csak három hónap...
12/14 anonim válasza:
Szerintem durvább a különbség, ha a lakhatást is figyelembe veszed akkor Ózdon 150 000 Ft-os megélhetéshez Budapesten kell 250 000 Ft legalább, de lehet még így is keveset mondok. Viszont a magyar társadalom 75%-a örököl saját ingatlant, a maradékot akik albérletbe kényszerülnek azokat meg leszarja a magyar társadalom a rá jellemző kisebbség semmibe vevő módszerrel. Ilyen ez a pop szakma.
13/14 Estádio de Felchút válasza:
Hát a pesti tanár mi a jó édes anyjáért vállalja el a melót szaré'-húgyé'? Nem köll megcsinálnyi oszt kész. Majd ha rendesen megfizetik, meg lesz csinyálva. De amíg a marha ennyiért is megcsinyálja, dehogy fizetnek neki többet!
14/14 anonim válasza:
"A tanárnak a legjobb, higyjétek el ! Egész nyáron a lábát lógatja teljes 3 hónapig, hol van ilyen ? :XD."
Lehet irigykedni a szabadságért, de másért nem nagyon. Én tanítottam, de otthagytam és még a nyári szünetért sem mennék vissza soha erre a pályára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!